IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topic
Thinkpad T470/T470s/T470p, Dobra cena-nowe
AndrzejRa
dodano 22-08-2017, 13:22
Nr wypowiedzi: #1





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 18
Rejestracja: 8/08/17
Nr użytkownika: 71 601
Laptop: T470p i7-7700HQ/8/256/940MX



Witam,
Nie wiem czy ktoś byłby zainteresowany, ale w sklepie- DELKOM 2000 można przez jakiś czas zakupić laptopy Thinkpad z nowej serii produkcyjnej (pod koniec 06.2017) w cenach sporo lepszych niż u konkurencji i w gratisie dodają plecaki Thinkpad. Sprawdzone info smile.gif ja zamawiałem T470p z I7-7700hq za 6.4 a wszędzie nowy kosztuje 7.2+
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sparc
dodano 22-08-2017, 14:22
Nr wypowiedzi: #2





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 21 588
Rejestracja: 23/08/06
Nr użytkownika: 75
Laptop: MacBook Pro



A to nie są przypadkiem z outletu?


--------------------
Some systems don't need improvement
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AndrzejRa
dodano 22-08-2017, 16:54
Nr wypowiedzi: #3





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 18
Rejestracja: 8/08/17
Nr użytkownika: 71 601
Laptop: T470p i7-7700HQ/8/256/940MX



Nie, ja zamówiłem jednego i miał malutki martwy piksel wiec odeslalem i dzos przyszedl drugi. Fabrycznie zapakowany z plombami lenovo na kartonie i potem na foli i instalacja W10p przy pierwszym uruchomieniu. Także nówki nieśmigane. Tylko wiadomo jak ktoś chce fabrycznie zapakowanego to trzeba wybrać podstawowy config. A te zaoszczędzone 800 można dołożyć na ram, SSD albo przedłużyć gwarancję do 5 lat, więc myślę, że warto. Ja przeszukałem mnóstwo sklepów przed zamówieniem i nigdzie tak tanio nie znalazłem. Pisałem do nich w tej sprawie to sklep odpisał, że mają małą dostawę w tych cenach do rozreklamowania sklepu.
Kurier przyniósł drugiego rano i wszystko gra, także jak ktoś szuka akurat takiego to zachęcam smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mikeroz
dodano 23-08-2017, 15:41
Nr wypowiedzi: #4





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 62
Rejestracja: 8/10/08
Nr użytkownika: 14 826



Taniej mi wyszło w sklepie na "x".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AndrzejRa
dodano 23-08-2017, 20:26
Nr wypowiedzi: #5





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 18
Rejestracja: 8/08/17
Nr użytkownika: 71 601
Laptop: T470p i7-7700HQ/8/256/940MX



Trzeba sprawdzac cene dokladnie w sklepie, ktory polecam, ale ja w * zablokowano * widze model, ktory wybralem o 2000 drozszy tyle ze z dyskiem 512. Moze konfiguracja, ktora masz nie jest w okazyjnej cenie, ale duzo jest.

6731 w sklepie z iksem za t470/i7/8/256 a w tym co polecam taki konfig 5958, wiec sporo taniej.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master_one
dodano 24-08-2017, 21:14
Nr wypowiedzi: #6





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 8 569
Rejestracja: 29/02/12
Nr użytkownika: 46 945
Laptop: XPS M1530, X220



6k za lutowańca? Świat oszalał ehh :/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bjorm
dodano 24-08-2017, 21:51
Nr wypowiedzi: #7


マツダ恋人


Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 11 369
Rejestracja: 29/12/09
Nr użytkownika: 24 789



master wymieniles kiedykolwiek w jakimkolwiek laptopie procesor?


--------------------
DESKTOP: Corsair Air 240 | i7-2700k | GTX 1070 | 4K 40'' |
LAPTOP: HP 1020 G1 + TP YOGA S1 + DELL CHROME 13

eGPU
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master_one
dodano 27-08-2017, 0:06
Nr wypowiedzi: #8





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 8 569
Rejestracja: 29/02/12
Nr użytkownika: 46 945
Laptop: XPS M1530, X220



Owszem nawet nie w jednym smile.gif wiadomo nie robi się tego często. Nie mniej różnica polega na tym że można kupić tańszy konfig i samemu proca wymienić zamiast kupować top. Przy lutowańcach nie ma o tym mowy. Sam z chęcią kupiłbym xpsa 15 9560 ale nie da rady w nim cpu wymienić a topowe konfigi to kosmos cenowy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mati5000
dodano 4-09-2017, 19:01
Nr wypowiedzi: #9





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 44
Rejestracja: 3/05/14
Nr użytkownika: 60 447



Przy lutowanych nie chodzi tylko o samą wymianę, ale tez jeżeli zacznie się procek odklejać albo cos to trzeba na nowo go lutować na nowych kulach. Nie każdy ma do tego warunki.

Mowię to na przykładzie chociażby T410s smile.gif


--------------------
IBM ThinkPad T43 | 14.1 XGA | Pentium M 1.86Ghz | 2GB RAM | 40GB HDD
IBM ThinkPad A22M | 15.2 XGA | Pentium III 800Mhz | 256MB RAM | 40GB HDD
IBM ThinkPad X21 | * 12.1 XGA | Celeron 500Mhz | 320MB RAM | 40GB HDD
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 20-07-2018 - 12:57