IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topic
hp elitebook 8560w karta graficzna
Krzysiek---
dodano 5-11-2019, 11:53
Nr wypowiedzi: #1





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 5/11/19
Nr użytkownika: 76 333



Witam spaliła mi się karta graficzna, jaką kartę mogę zainstalować zamiast tej seryjnej? Nie wiem czy płyta główna nie zjarała się dlatego chciałbym kupić coś taniego.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T-9
dodano 6-11-2019, 6:52
Nr wypowiedzi: #2





Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 1 646
Rejestracja: 15/09/10
Nr użytkownika: 32 135



Nie poleci na intelu jeżeli byś wyciągnął dGPU ? Wtedy byś miał pewność.


--------------------
GT62VR, i7 7700HQ, 16GB 2133mhz, PM951 512gb nvme, 2TB HDD, GTX 1060 6GB, FHD ips, Win 10
8460p, T420, 850 G1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EB4U
dodano 6-11-2019, 8:00
Nr wypowiedzi: #3


aka Pan Okoliczny


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 6 992
Rejestracja: 5/01/14
Z: UK
Nr użytkownika: 58 820
Laptop:  + HP



To by prawdopodobnie zadziałało przy Opimusie, a ten dopiero wszedł w ZBookach, w starszych jest tylko opcja dGPU i tyle.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krzysiek---
dodano 6-11-2019, 8:03
Nr wypowiedzi: #4





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 5/11/19
Nr użytkownika: 76 333



Oprócz tej karty jest jeszcze zintegrowana, czy chodzi o to żeby tylko odpalić?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EB4U
dodano 6-11-2019, 10:16
Nr wypowiedzi: #5


aka Pan Okoliczny


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 6 992
Rejestracja: 5/01/14
Z: UK
Nr użytkownika: 58 820
Laptop:  + HP



Z tego co pamietam to zintegrowana jest niedostępna i nie da się jej włączyć.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krzysiek---
dodano 7-11-2019, 8:00
Nr wypowiedzi: #6





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 5/11/19
Nr użytkownika: 76 333



Czyli to nie jest takie proste jak w przypadku komp stacjonarnych?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krzysiek---
dodano 7-11-2019, 21:26
Nr wypowiedzi: #7





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 5/11/19
Nr użytkownika: 76 333



Złożyłem dziada bez karty, odpaliłem, diody się świecą wiatrak kręci ekran czarny
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T-9
dodano 9-11-2019, 19:21
Nr wypowiedzi: #8





Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 1 646
Rejestracja: 15/09/10
Nr użytkownika: 32 135



Serio HPki były w lesie z brakiem optimusa/integry w przeciwieństwie do konkurencyjnych precisionów ? mellow.gif

Wygląda na to że sygnał leci przez dGPU więc musisz skołować nową. q1000m na allegro za 250 zeta leży, droooogo, kupowało się taką za 5x mniej kilka lat temu.

Na ebayu jest sporo w ludzkich cenach, ale zza oceanu.


--------------------
GT62VR, i7 7700HQ, 16GB 2133mhz, PM951 512gb nvme, 2TB HDD, GTX 1060 6GB, FHD ips, Win 10
8460p, T420, 850 G1
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 7-12-2019 - 17:06