IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

2 Strony: V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
Msi gt60 0ne wymiana grafiki gtx765m, Problem z instalacja sterownikow
Misieq9999
dodano 25-01-2016, 10:04
Nr wypowiedzi: #21


epny
*******

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 1 884
Rejestracja: 4/03/11
Z: Wadowice
Nr użytkownika: 37 341
Laptop: MSI GT780 i7-2760QM 8970M



QUOTE(bialy1920 @ 24-01-2016, 23:17) *
nie zatrybilo ten sam blad moze sprobuje z msi z gpu-z mam wybor do msi do della do clevo i asusa:
http://www.techpowerup.com/vgabios/index.p...10de-11e2--119d

Pisałem wyraźnie MSI jest lutowana a ta z Asusa wygląda jak jakiś 2 razy większy eksperyment genetyczny. To są trochę inne karty więc nie wgrywaj od nich vBIOS-u.


--------------------
Był: Asus G73JH i7-920XM 5870M> Alienware m17x R2 i7-920XM 2x 5870M CF, potem 580M i 6990M> Alienware m17x R4 i7-3610QM 770M> Alienware m18x R2 i7-3630QM 2x7970M CF> MSI GT780 i5-2430M> i7-2630QM> i7-2670QM> i7-2760QM, 560M > 580M > 675M > 6990M > 7970M > 8970M> MSI GT70 i7-4900MQ 780M> MSI GT70 i7-2960XM 560M :)

Jest: Stacjonarka...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bialy1920
dodano 25-01-2016, 17:58
Nr wypowiedzi: #22


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 24/01/16
Nr użytkownika: 67 220



Sprobuje ja sprzedac tu gdzie mieszkam. Jeszczw jedno na allegro jest k3100m sprzedawca pisze ze podejdzie pod gt60.pytanie czy napewno?jak na cene 400zl jest calkiem wydajna
Go to the top of the page
 
+Quote Post
waldeksik
dodano 25-01-2016, 18:33
Nr wypowiedzi: #23


Ponboczek
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 11 434
Rejestracja: 10/07/12
Nr użytkownika: 49 499
Laptop: msi gt60 from gt660 :)



k3100m podejdzie spokojnie pod gt60


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bialy1920
dodano 26-01-2016, 18:03
Nr wypowiedzi: #24


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 24/01/16
Nr użytkownika: 67 220



Jeszcze jedno:) dzis otrzymalem odpowiedz od MSI. Proponuja abym wgral nieoficjalny bios ktory obsluguje wiekszosc nowszych kart graficznych. Tylko moje pytanie skad ja mam go wziac:)?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kfazar
dodano 26-01-2016, 19:03
Nr wypowiedzi: #25


epny
*******

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 814
Rejestracja: 12/03/15
Nr użytkownika: 64 142
Laptop: Clevo P370EM // i7-3630QM // 32GB RAM // 2xGTX670MX // 250GB SSD // 750GB HDD



QUOTE(bialy1920 @ 26-01-2016, 16:09) *
Jeszcze jedno:) dzis otrzymalem odpowiedz od MSI. Proponuja abym wgral nieoficjalny bios ktory obsluguje wiekszosc nowszych kart graficznych. Tylko moje pytanie skad ja mam go wziac:)?


Mogło im chodzić o na przykład te biosy: Odblokowane biosy Xonar-a z T|I
Go to the top of the page
 
+Quote Post
reklama
dodano 26-01-2016, 19:03
Nr wypowiedzi: #


.









Go to the top of the page
 
Quote Post
bialy1920
dodano 26-01-2016, 20:06
Nr wypowiedzi: #26


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 24/01/16
Nr użytkownika: 67 220



Cytuję:
Jedyne czego może Pan spróbować to zaktualizować BIOS do najnowszej wersji lub użyć nieoficjalnej wersji BIOS do tego modelu z dodaną obsługą nowszych kart graficznych.''

Bios aktualizowalem/flashowalem ale nie pamietam na jaki wgrywalem go wg jakiegos poradnika jak myslalem ze moja poprzednia grafika zlapala jakis blad czy cos.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bialy1920
dodano 27-01-2016, 2:31
Nr wypowiedzi: #27


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 24/01/16
Nr użytkownika: 67 220



jeszcze dane jakie spisalem z biosu:
bios ver. E16F3IMS.50X
21/01/2013

EC VER:16F3EMS1 VER.5.03 17/09/2012

MODEL GT60 MS-16F3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
majster msi
dodano 31-01-2016, 13:00
Nr wypowiedzi: #28


epny
*******

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 1 257
Rejestracja: 4/03/11
Nr użytkownika: 37 347
Laptop: GT80



Nie ma nieoficjalnych biosów z dodatkową obsługą kart graficznych. To co jest na necie to biosy odblokowane amibcp czyli odblokowanie ukrytych zakładek.


--------------------
PS4 pro
Xiaomi Mi Notebook Air 13,3
GT72VR + oculs rift/touch
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bialy1920
dodano 1-02-2016, 1:41
Nr wypowiedzi: #29


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 24/01/16
Nr użytkownika: 67 220



juz zrobione. karte wystawilem na olx odezwal sie pewien hobbysta z programatorem, ze mi pomoze. Pomogl, temat mozna zamknac karta hula w lapku.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Strony: V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 27-04-2017 - 7:19