IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

46 Strony: V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
HP dv6-6030ew - wątek użytkowników, opinie, porady, testy
rafal102
dodano 17-06-2011, 17:25
Nr wypowiedzi: #21





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 149
Rejestracja: 2/10/08
Nr użytkownika: 14 670



Te trzaski to normalna rzecz. Nawet w sterach beats jest to opisane, że może występować. Chodzi właśnie o wybudzanie układu. Ja nie narzekam na strzałki a co do głośności- nie słyszałeś jak Y530 potrafił dawać czadu z głośnością a matrycy dużo lepszej nie miał
Go to the top of the page
 
+Quote Post
milank
dodano 17-06-2011, 17:29
Nr wypowiedzi: #22





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 2
Rejestracja: 16/06/11
Z: Kraków
Nr użytkownika: 40 051



QUOTE(orlen2000 @ 17-06-2011, 7:05) *
Kiedyś miałem problem z tymi trzaskami w Acerze - walczyłem z tym bardzo długo, a wystarczyło odinstalowanie sterowników producenta i zainstalowanie czystych windowsowych. Spróbuj, może pomoże... (ja nie mam podobnych objawów w dv7)


Dzięki wielkie za pomoc !!!
Po usunięciu oryginalnych sterowników i zainstalowaniu windowsowych problem zniknął.
Niemniej będę jeszcze uderzał do supportu hp, bo jednak to nie jest chyba normalne wyjście z sytuacji.
Laptop zostaje, jako że nie jest to problem sprzętowy tylko sterowników.

BTW czy mógłbym mieć jeszcze jedną prośbę o wersję twoich sterowników ? Może dv6 ma inne niż dv7
Go to the top of the page
 
+Quote Post
orlen2000
dodano 17-06-2011, 17:43
Nr wypowiedzi: #23





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 162
Rejestracja: 10/04/10
Nr użytkownika: 27 782



hej, fajnie że mogłem pomóc - dziwne jednak że ten problem jest tylko w dv6 (może to kwestia że w dv7 jest subwoofer?). Moja wersja sterowników to 6.10.6329.0 (sp52399).
Może niech inni użytkownicy dv6 odezwą się jak u nich z dźwiękiem...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gensior
dodano 21-06-2011, 11:34
Nr wypowiedzi: #24





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 21/06/11
Nr użytkownika: 40 148



Witam na forum happy.gif
Mam pytanie co do tego laptopa, a konkretnie interesuje mnie tuner TV - jest on wbudowany w laptopa, czy doczepia się go do USB?
Jak działa, nie ma z nim żadnych problemów? I czytałem gdzieś, że do lapka dołączony jest pilot - można nim obsługiwać tuner, wyłączać/włączać komputer?
Gdzieś wyczytałem również, że WiFi w technologii N ma 2 razy większy zasięg niż starsze (np g) czy to prawda?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robalo
dodano 23-06-2011, 13:03
Nr wypowiedzi: #25





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 136
Rejestracja: 30/05/11
Nr użytkownika: 39 662
Laptop: E6430



W mojej dv6-tce nie występują żadne, nawet minimalne trzaski, od razu zdrażniłoby to moje ucho ;-)

A co do tunera - dvb-t, złącze USB, (zasięg TV cyfrowej dostępny w sieci, z reguły pokrywa się z założeniami, ale korzystając z dołączonej antenki na pewno nie ściągniesz sygnału będąc dalej niż kilka, kilkanaście km od nadajnika), właściwy producent to AverMedia, model AVerTV Volar HD Nano A867R (ten dołączony do HP bez "R" na końcu, nie wiem w czym różnica). Dołączony pilot wygląda elegancko (nieco inny układ przycisków w porównaniu do modelu dołączonego do wspomnianego odbiornika AverMedia), niestety bardzo wąski promień podczerwieni każe dokładnie "celować" w odbiornik, co przy np. zmianie głośności jest dość irytujące. Sama głośność regulowana z pilota zmienia swoją wartość znacznie wolniej niż przy użyciu klawiatury lapka. Wyłącznik pilota spełnia rolę przycisku zasilania laptopa, możesz więc nim wyłączyć lub uśpić bestię, włączenie jest niemożliwe smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gensior
dodano 23-06-2011, 19:57
Nr wypowiedzi: #26





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 21/06/11
Nr użytkownika: 40 148



Dzięki!
Szkoda, że nie można włączyć. Ale wiem już jaki będzie mój następny lapek smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gensior
dodano 29-06-2011, 11:44
Nr wypowiedzi: #27





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 21/06/11
Nr użytkownika: 40 148



Hej, może tutaj ktoś mi odpowie na parę pytań:
1. Laptop jest dobrze spasowany - nie skrzypi, trzeszczy, nie ugina się, nie ma szpar itp.
2. Obudowa wykonana jest z metalu? Nie widać na niej odcisków palców, nie rysuje się mocno?
3. Czytnik linii papilarnych jest wygodny i dobrze działa? Bo nie zwracałem na to uwagi wcześniej, a w moim przypadku może być bardzo pomocny, jeżeli był by wygodniejszy od wpisywania hasła.
4. Klawiatura jest dobrze wykonana i wygodna? Na zdjęciach widzę już, że strzałki będą mi przeszkadzały i nie lubię małego enteru, ale pewnie się przyzwyczaję.
5. Czy na dworze, w słońcu widać bez problemu wszytko na monitorze?
6. Blue-raya chyba nie ma, tak? To akurat nie jest dla mnie raczej minus, bo do tej pory go nie używałem i wydaje mi się, że przyszłość należy do pendrajwów
7.Czy ten tuner obsługuje MPEG4 obowiązujący w Polsce oraz czy obsługuje DVB-T HD ?
8.Kupował ktoś, coś w tym sklepie?
http://allegro.pl/hp-dv6-6030ew-i5-8gb-500...1685616097.html
Bo nie dość, że tanio, to jeszcze z 8GB RAMu. Ale chyba nie ma co się obawiać, bo komentarze mają ok.
9.Do użytkowników tegoż lapka: używacie podstawek chłodzących? Jeżeli tak, to jakich?
10.Windows od HP jest mocno zaśmiecony niepotrzebnymi programami?

Jutro lecę do MM, może akurat będę miał szczęście i zobaczę jak nie ten model, to innego Paviliona od HP.
Dużo tych pytań, więc jak ktoś odpowiedziałby i na kilka, było by fajnie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
duzyy
dodano 29-06-2011, 12:37
Nr wypowiedzi: #28


Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 42 347
Rejestracja: 5/06/11
Nr użytkownika: 39 799
Laptop: Jaki laptop?



1. Na forum ma go parę osób i pisały że jest dobrze wykonany i nie ma mankamentów o których piszesz
2. Obudowa jest metalizowana, nie palcuje się tak jak lakierowana ale odciski występują, nie nie rysuje się
3. W poprzednich modelach HP jakoś działał to i teraz powinien dobrze tongue.gif
4. Klawiatura ok z wyjątkiem małych strzałek
5. a to pytanie Ci nie odpowiem
6. Nie nie ma Blu Raya model 6040 ma
7. nie pamiętam, ktoś pisał już specyfikacje tego tunera na forum, trzeba poszukać
8. Ja nie kupowałem smile.gif
9. nie powiem nie mam
10. Windows od HP jest zawsze zaśmiecony, trzeba usuwac zbędne programy


--------------------
ASUS A6M-Q035 -> ACER AS 5024 WLMi -> HP nx6110 -> HP 6710s -> MAXDATA ECO 4510 IW -> TOSHIBA SATELLITE L300-10B -> HP PAVILION DV7-1260ew -> SAMSUNG R720-JS01PL -> ASUS 1201NL -> FUJITSU M2010 -> SONY VPCEB3M1E(8GB PC1333 GOODRAM, i7-640m) -> ASUS Eeepc 904HD -> Samsung Galaxy Tab 10.1 -> Samsung NP-N150-HAP2 -> HP 8510w z Full HD :) -> ACER AS7551G -> HP PAVILION DV6-6b60ew -> Asus G73JH-TZ002 -> Lenovo Y580 -> MSI GT683DX -> Samsung NP530U3C-A04PL -> Asus G73JH-TZ002 -> Asus G53SW (i7-2670qm, 8GB,SSD) -> Asus EeePC 1201n -> Acer Extensa 5220 -> Lenovo G580 -> Lenovo u260 -> Samsung R522 -> Samsung R720 -> HP DV6-6030ew -> MSI GE620DX -> HP Probook 4330s -> HP Probook 4340s -> HP Probook 640 G1 ->

Nie odpisuje na PW - jeśli masz pytania - pytaj na forum

Szukasz laptopa do gier lub wydajnego sprzętu? Wejdź tutaj!
Posiadasz laptopa Lenovo i chcesz spersonalizować OKR ? Wejdź tutaj
Moja recenzja Samsung Galaxy Tab 10.1 3G Mini wątek o Tab 10.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PawełB
dodano 29-06-2011, 14:43
Nr wypowiedzi: #29





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 7
Rejestracja: 9/06/11
Nr użytkownika: 39 886
Laptop: szukam..



QUOTE(Gensior @ 29-06-2011, 11:46) *
Hej, może tutaj ktoś mi odpowie na parę pytań:
1. Laptop jest dobrze spasowany - nie skrzypi, trzeszczy, nie ugina się, nie ma szpar itp.
2. Obudowa wykonana jest z metalu? Nie widać na niej odcisków palców, nie rysuje się mocno?
3. Czytnik linii papilarnych jest wygodny i dobrze działa? Bo nie zwracałem na to uwagi wcześniej, a w moim przypadku może być bardzo pomocny, jeżeli był by wygodniejszy od wpisywania hasła.
4. Klawiatura jest dobrze wykonana i wygodna? Na zdjęciach widzę już, że strzałki będą mi przeszkadzały i nie lubię małego enteru, ale pewnie się przyzwyczaję.
5. Czy na dworze, w słońcu widać bez problemu wszytko na monitorze?
6. Blue-raya chyba nie ma, tak? To akurat nie jest dla mnie raczej minus, bo do tej pory go nie używałem i wydaje mi się, że przyszłość należy do pendrajwów
7.Czy ten tuner obsługuje MPEG4 obowiązujący w Polsce oraz czy obsługuje DVB-T HD ?
8.Kupował ktoś, coś w tym sklepie?
http://allegro.pl/hp-dv6-6030ew-i5-8gb-500...1685616097.html
Bo nie dość, że tanio, to jeszcze z 8GB RAMu. Ale chyba nie ma co się obawiać, bo komentarze mają ok.
9.Do użytkowników tegoż lapka: używacie podstawek chłodzących? Jeżeli tak, to jakich?
10.Windows od HP jest mocno zaśmiecony niepotrzebnymi programami?

Jutro lecę do MM, może akurat będę miał szczęście i zobaczę jak nie ten model, to innego Paviliona od HP.
Dużo tych pytań, więc jak ktoś odpowiedziałby i na kilka, było by fajnie



Hej
To może ja jako użytkownik :
1) mój jest całkiem dobrze spasowany, widać lekkie niedociągnięcie w prawej dolnej części matrycy (plastik krzywo sklejony o pare mm. zupełnie nie przeszkadza), pozatym wporządku - proponuje obejrzec przed zakupem, niestety w sieciówkach typu MM nie ma takiej opcji bo mają zaplakowane kartony naklejkami od HP które stanowią niby plombe gwarantującą oryginalnośc sprzętu w środku
2)obudowa jest z jakiegoś tworzywa metalizowanego, ma całkiem przyjemny wzór, niestety zostają odciski palców
3)działa
4)klawiatura dzięki geniuszowi konstruktora ma w sobie również dostawkę numeryczną co sprawią, że strzałki nie nadają się do niczego nawet do przewijania, chyba że masz małe paluszki smile.gif, pozatym ok, klawiatura nie ugina się, nie skrzypi, nie trzeszczy, nie blokuje - zdziwiło mnie troche, funkcjonowanie klawiszy funkcyjnych tj normalnie żeby skorzystać z opcji np wyciszania za pomocą klawiszy F trzba było wcisnąć Fn+F , tutaj jest odwrotnie , żeby wcisnąć zwykłe F6 np w windows commanderze trzeba zastosować kombinacje klawiszy, natomiast sciszanie jest dostępne 'od razu' - na 100% Da się to wyłączyć za pomocą któregoś programu - jeszcze nie chciało mi się szukać smile.gif
5) matryca lustro więc na słońcu będzie widać jedynie odbicie osoby pracującej
6)tak jak napisał duży
7)nie wiem, nawet go nie wypakowałem jeszcze smile.gif
8)nie kupowałem - sklep z Przemyśla więc przemyśl to - osobiście wybrałem z MM, za 2799 4gb ramu w 1 kości więc i dołożyć można bez problemu, 8GB Ci się raczej nie przyda w codziennym użytkowaniu.
9)nie używam, temperatury to przy przeglądaniu neta ok 52-55 st (przy obecnej pogodzie), gry to między 65 a 75 (po 4 godzinach grania w FPS pt. americas army - wydanie 2011), także myślę że podstawka na początek nie jest potrzebna.
10)mocno- wgranych mialem ok 10-15 programów i programików - tu masz link do forum traktującego o tej tematyce - ja stosowałem ich wskazówki i troszke poczyściłem, szczerze - różnicy nie ma za dużej jak narazie:)
http://forum.notebookreview.com/hp-compaq/...indows-7-a.html - po angiesku, 2gi post od góry

Pozdrawiam
PB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gensior
dodano 29-06-2011, 23:12
Nr wypowiedzi: #30





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 41
Rejestracja: 21/06/11
Nr użytkownika: 40 148



Wieeeeeeeelkie dzięki Wam, za pomoc.
Napisałem jeszcze do jednego sklepu, który model z 4GB ma wystawiony drożej o 70zł niż model z 8GB RAMu, z zapytaniem czemu słabszy laptop jest droższy/czy różnią się od siebie czymś oprócz tego RAMu.
Do sklepu do którego dawałem już linka pisałem i dali mi nawet kuriera za darmo lub myszkę - kupię go pewnie tam i oczywiście wezmę kuriera, bo gratisowa myszka domyślam się jaka będzie smile.gif

Przeglądałem jeszcze internet i trafiłem na informację, że lapek jest brązowy.... co mnie trochę zmartwiło, bo na fotkach w życiu nie pomyślał bym, że jest brązowy. Ale mimo to i tak nie wygląda chyba źle.
Jeszcze raz dziękuję smile.gif
Pozdrawiam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bartus
dodano 1-07-2011, 2:09
Nr wypowiedzi: #31





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 7
Rejestracja: 28/05/11
Nr użytkownika: 39 632



Co do tego sklepu to jestem z Przemyśla i akurat bede bral tam tego samego lapka. Moim zdaniem bardzo mila i profesjonalna obsluga, mysle ze nie powinienes sie niczego obawiac..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eludek
dodano 3-07-2011, 23:02
Nr wypowiedzi: #32





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 13
Rejestracja: 3/07/11
Z: Tychy
Nr użytkownika: 40 450



Witam miałbym prośbę do użytkowników tego laptopa. Czy byłaby możliwość udostępnienia prawdziwych zdjęć tego laptopa bądź link do takich zdjęć ??? Bo co innego zdjęcia podglądowe obecne wszędzie na internecie a co innego prawdziwe zdjęcia. Pozdrawiam.
Powód zmiany treści: usunięto formatowanie tekstu /sc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mapryl
dodano 3-07-2011, 23:55
Nr wypowiedzi: #33





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 688
Rejestracja: 9/03/11
Nr użytkownika: 37 483



Witam, dokonywaliście już aktualizacji karty graficznej itd ? Jeśli tak to użyliście sterów ze strony hp czy ze strony producenta? Wgrywal ktos nowe bios?


--------------------
HP dv7-6030ew- 17"
Playstation 3- 50"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Love&Sex&Magic
dodano 4-07-2011, 17:31
Nr wypowiedzi: #34





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 4/07/11
Nr użytkownika: 40 487



Witam, zamierzam w najbliższym czasie kupić nowego lapka i w segmencie do 3k oczywiście ten HP przyciągnął moją uwagę.
Mam jedno pytanie do użytkowników, jak to jest z tym wadliwym chipsetem sandy bridge? Czy sprawdzaliście, czy macie egzemplarz z tą wadą, czy nie? W innym wątku czytałem, że HP dopiero 31 maja robił inwentaryzację w celu usunięcia wadliwych egzemplarzy, ale oczywiście nie zwrócił się do sklepów o wycofanie wadliwych partii, więc ryzyko jest.

Jak myślicie, czy jest duże niebezpieczeństwo teraz, w lipcu natrafienia na trefny egzemplarz? W końcu Intel się przyznał do usterki w styczniu, w marcu poprawione modele pojechały do dystrybutorów, więc minęło naprawdę sporo czasu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mapryl
dodano 4-07-2011, 17:45
Nr wypowiedzi: #35





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 688
Rejestracja: 9/03/11
Nr użytkownika: 37 483



Nikt Ci teraz w 100% nie da odpowiedzi. Odsyłam do tego tematu -> HP

Przeczytaj cały i zadecyduj ...


--------------------
HP dv7-6030ew- 17"
Playstation 3- 50"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robalo
dodano 4-07-2011, 21:19
Nr wypowiedzi: #36





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 136
Rejestracja: 30/05/11
Nr użytkownika: 39 662
Laptop: E6430



QUOTE(Mapryl @ 3-07-2011, 23:57) *
Witam, dokonywaliście już aktualizacji karty graficznej itd ? Jeśli tak to użyliście sterów ze strony hp czy ze strony producenta? Wgrywal ktos nowe bios?


Polecam ze strony producenta:

http://support.amd.com/us/gpudownload/wind..._win7-64.aspx#2

Preinstalowane sterowniki karty graficznej (8.81.4.1) są aktualne, AMD zaktualizował jedynie sam soft do obsługi karty graficznej (rewizja 11.6, data: 15-06-11). BIOS u mnie pozostaje bez zmian, póki co nie potrzebuję go zmieniać ;-)

QUOTE(Love&* spam *&Magic @ 4-07-2011, 17:33) *
Witam, zamierzam w najbliższym czasie kupić nowego lapka i w segmencie do 3k oczywiście ten HP przyciągnął moją uwagę.
Mam jedno pytanie do użytkowników, jak to jest z tym wadliwym chipsetem sandy bridge? Czy sprawdzaliście, czy macie egzemplarz z tą wadą, czy nie? W innym wątku czytałem, że HP dopiero 31 maja robił inwentaryzację w celu usunięcia wadliwych egzemplarzy, ale oczywiście nie zwrócił się do sklepów o wycofanie wadliwych partii, więc ryzyko jest.

Jak myślicie, czy jest duże niebezpieczeństwo teraz, w lipcu natrafienia na trefny egzemplarz? W końcu Intel się przyznał do usterki w styczniu, w marcu poprawione modele pojechały do dystrybutorów, więc minęło naprawdę sporo czasu.


Witaj, mój sprzęt był jednym z pierwszych dostępnych w Polsce i jest OK. Przy ocenie chipsetu NIE NALEŻY kierować się rewizją płyty głównej, a numerem seryjnym laptopa. Mam wrażenie, że na tej podstawie ludzie wciąż błędnie oceniają stan chipsetu. Tuż przed zlikwidowaniem ostrzeżenia o tych wadliwych chipsetach na stronie HP w menu pomocy nowej serii dv6 było napisane, że jeśli seria kolejnych trzech liczb poczynając od czwartego znaku jest mniejsza lub równa 107 to płyta jest wadliwa. To jedyny sposób na sprawdzenie wersji bez rozpakowywania lapka (nr seryjny widnieje na kartonie). By upewnić się na ponad 100%, trzeba już rozpakować lapka, po uruchomieniu go wejść w Menedżer urządzeń i w sekcji 'Urządzenia systemowe' sprawdzić czy są 4 porty których nazwa rozpoczyna się od "Intel® 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port". Jeśli zamiast 4 są 2, jest prawdopodobieństwo istnienia złej wersji chipsetu, ale nie widziałem jeszcze takiego przypadku. Sposób który podałem jest jedynym w 100% poprawnym sposobem sprawdzenia wersji chipsetu.
Sprzęt brałem z Komputronika, więc prawdopodobnie to pewniak jeśli chodzi o wersję chipsetu w dv6 (niekoniecznie dv7).

P.S ...ktoś pytał o zdjęcia. Naprawdę nie ma takiej potrzeby, zobacz na zdjęcia z testu dv-7 i wyobraź sobie, że dokładnie tak wygląda. Gdy dostaniesz go w swoje ręce, z pewnością Ci się spodoba!

A! Jakby ktoś kupił podstawkę chłodzącą niech napisze jak się sprawuje! Sam mam na oku NC-3000U (S) ZALMANa ;-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Love&Sex&Magic
dodano 4-07-2011, 21:31
Nr wypowiedzi: #37





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 4/07/11
Nr użytkownika: 40 487



Dzięki za informacje. Znalazłem na stronie HP jak rozpoznać trefny egzemplarz (według nr seryjnego) i podobno to, czy jest REV_04 i stepping B2 ostatecznie nie przesądza o wadliwości chipsetu.
Przeczytałem wszystkie wątki dotyczące tego HP i jestem na 99% zdecydowany, będę się jeszcze kontaktował ze sklepem odnośnie numer seryjnego właśnie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
duzyy
dodano 4-07-2011, 21:40
Nr wypowiedzi: #38


Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 42 347
Rejestracja: 5/06/11
Nr użytkownika: 39 799
Laptop: Jaki laptop?



Ciekawi mnie jak będzie wyglądała obudowa tych nowych pavilionów, miałem dv7 z poprzedniej srebrnej serii i obudowa była bardzo delikatna, te nowe modele już lepiej nie dość że wyglądają to po dotyku można wysnuć teorie że będą trwalsze


--------------------
ASUS A6M-Q035 -> ACER AS 5024 WLMi -> HP nx6110 -> HP 6710s -> MAXDATA ECO 4510 IW -> TOSHIBA SATELLITE L300-10B -> HP PAVILION DV7-1260ew -> SAMSUNG R720-JS01PL -> ASUS 1201NL -> FUJITSU M2010 -> SONY VPCEB3M1E(8GB PC1333 GOODRAM, i7-640m) -> ASUS Eeepc 904HD -> Samsung Galaxy Tab 10.1 -> Samsung NP-N150-HAP2 -> HP 8510w z Full HD :) -> ACER AS7551G -> HP PAVILION DV6-6b60ew -> Asus G73JH-TZ002 -> Lenovo Y580 -> MSI GT683DX -> Samsung NP530U3C-A04PL -> Asus G73JH-TZ002 -> Asus G53SW (i7-2670qm, 8GB,SSD) -> Asus EeePC 1201n -> Acer Extensa 5220 -> Lenovo G580 -> Lenovo u260 -> Samsung R522 -> Samsung R720 -> HP DV6-6030ew -> MSI GE620DX -> HP Probook 4330s -> HP Probook 4340s -> HP Probook 640 G1 ->

Nie odpisuje na PW - jeśli masz pytania - pytaj na forum

Szukasz laptopa do gier lub wydajnego sprzętu? Wejdź tutaj!
Posiadasz laptopa Lenovo i chcesz spersonalizować OKR ? Wejdź tutaj
Moja recenzja Samsung Galaxy Tab 10.1 3G Mini wątek o Tab 10.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
osti24
dodano 9-07-2011, 18:13
Nr wypowiedzi: #39





Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 59
Rejestracja: 24/05/10
Nr użytkownika: 28 867
Laptop: lenovo y580 i73610



Witam dzisiaj zakupłlem sobie tego Hapeka moje pytanie czy na tych strownikach od grafy bedzie działał tryb hd3d. Czy trzeba zaktualizowac stary od catalysta. Ale jest problem bo nowe nie chca sie zainstalowac czy ktos sobie poradził juz z tym problemem? Pozdrawiam.


--------------------
Lenovo Y580, I7 3610QM, 8 GB, GTX660M Fhd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
duzyy
dodano 9-07-2011, 18:25
Nr wypowiedzi: #40


Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 42 347
Rejestracja: 5/06/11
Nr użytkownika: 39 799
Laptop: Jaki laptop?



Guru3d i ściąganie sterowników smile.gif


--------------------
ASUS A6M-Q035 -> ACER AS 5024 WLMi -> HP nx6110 -> HP 6710s -> MAXDATA ECO 4510 IW -> TOSHIBA SATELLITE L300-10B -> HP PAVILION DV7-1260ew -> SAMSUNG R720-JS01PL -> ASUS 1201NL -> FUJITSU M2010 -> SONY VPCEB3M1E(8GB PC1333 GOODRAM, i7-640m) -> ASUS Eeepc 904HD -> Samsung Galaxy Tab 10.1 -> Samsung NP-N150-HAP2 -> HP 8510w z Full HD :) -> ACER AS7551G -> HP PAVILION DV6-6b60ew -> Asus G73JH-TZ002 -> Lenovo Y580 -> MSI GT683DX -> Samsung NP530U3C-A04PL -> Asus G73JH-TZ002 -> Asus G53SW (i7-2670qm, 8GB,SSD) -> Asus EeePC 1201n -> Acer Extensa 5220 -> Lenovo G580 -> Lenovo u260 -> Samsung R522 -> Samsung R720 -> HP DV6-6030ew -> MSI GE620DX -> HP Probook 4330s -> HP Probook 4340s -> HP Probook 640 G1 ->

Nie odpisuje na PW - jeśli masz pytania - pytaj na forum

Szukasz laptopa do gier lub wydajnego sprzętu? Wejdź tutaj!
Posiadasz laptopa Lenovo i chcesz spersonalizować OKR ? Wejdź tutaj
Moja recenzja Samsung Galaxy Tab 10.1 3G Mini wątek o Tab 10.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post

46 Strony: V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 16-10-2018 - 5:12