IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

46 Strony: V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
HP dv6-6030ew - wątek użytkowników, opinie, porady, testy
osti24
dodano 10-07-2011, 1:05
Nr wypowiedzi: #41


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 59
Rejestracja: 24/05/10
Nr użytkownika: 28 867
Laptop: lenovo y580 i73610



guru3d.com poprosze o stery bo nic nie pasuje .pozdrawiam


--------------------
Lenovo Y580, I7 3610QM, 8 GB, GTX660M Fhd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
duzyy
dodano 10-07-2011, 10:24
Nr wypowiedzi: #42


Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 42 347
Rejestracja: 5/06/11
Nr użytkownika: 39 799
Laptop: Jaki laptop?



Te sterowniki albo te sterowniki


--------------------
ASUS A6M-Q035 -> ACER AS 5024 WLMi -> HP nx6110 -> HP 6710s -> MAXDATA ECO 4510 IW -> TOSHIBA SATELLITE L300-10B -> HP PAVILION DV7-1260ew -> SAMSUNG R720-JS01PL -> ASUS 1201NL -> FUJITSU M2010 -> SONY VPCEB3M1E(8GB PC1333 GOODRAM, i7-640m) -> ASUS Eeepc 904HD -> Samsung Galaxy Tab 10.1 -> Samsung NP-N150-HAP2 -> HP 8510w z Full HD :) -> ACER AS7551G -> HP PAVILION DV6-6b60ew -> Asus G73JH-TZ002 -> Lenovo Y580 -> MSI GT683DX -> Samsung NP530U3C-A04PL -> Asus G73JH-TZ002 -> Asus G53SW (i7-2670qm, 8GB,SSD) -> Asus EeePC 1201n -> Acer Extensa 5220 -> Lenovo G580 -> Lenovo u260 -> Samsung R522 -> Samsung R720 -> HP DV6-6030ew -> MSI GE620DX -> HP Probook 4330s -> HP Probook 4340s -> HP Probook 640 G1 ->

Nie odpisuje na PW - jeśli masz pytania - pytaj na forum

Szukasz laptopa do gier lub wydajnego sprzętu? Wejdź tutaj!
Posiadasz laptopa Lenovo i chcesz spersonalizować OKR ? Wejdź tutaj
Moja recenzja Samsung Galaxy Tab 10.1 3G Mini wątek o Tab 10.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pichu
dodano 10-07-2011, 14:21
Nr wypowiedzi: #43


epny
*******

Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 747
Rejestracja: 4/04/11
Z: UK
Nr użytkownika: 38 224
Laptop: Packard Bell EasyNote TK83



QUOTE(osti24 @ 9-07-2011, 18:15) *
Witam dzisiaj zakupłlem sobie tego Hapeka moje pytanie czy na tych strownikach od grafy bedzie działał tryb hd3d. Czy trzeba zaktualizowac stary od catalysta. Ale jest problem bo nowe nie chca sie zainstalowac czy ktos sobie poradził juz z tym problemem? Pozdrawiam.



To znany problem, ATI AMD pominęło wiele kart mobilnych w najnowszych catalystach i trzeba je do infa dopisywać ręcznie.


--------------------
Laptop: HP Elitebook 2560p
Procesor: Core i7 2.7GHz, Pamięć: 8GB Crucial DDR3 1333Mhz, , Karta WIFI: Intel Centrino Advanced 6205 + Bluetooth 3.0, Dysk: Crucial MX100 128GB

Stacjonarka: Mobo: Asrock Z77 Extreme3, Procesor: Intel Core i7 2700k, Cooler: Arctic Freezer 7 PRO Rev.2, Pamięć: 2x4GB Team Elite 1600 + 2x4GB Corsair Vengeance PRO, Karta graficzna: Radeon R9 290X 4GB, Dysk SSD: 2xCrucial M4 128GB Raid-0, HDD: 2x500gb Seagate Barracuda 7200.12 Raid-0, 1TB Seagate Barracuda Green, Zasilacz: Corsair GS600, Buda: Bitfenix Shinobi
Nie pomagam na PW!! Jeżeli masz problem napisz na forum!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
osti24
dodano 11-07-2011, 6:54
Nr wypowiedzi: #44


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 59
Rejestracja: 24/05/10
Nr użytkownika: 28 867
Laptop: lenovo y580 i73610



Nie dzialaja te stery co podales a wie ktos jak je podpisac zeby zainstalowac te nowe stery albo moze sa jakies inne ktore zadzialaja? Zalezy mi na opcji hd3d a wiem ze seria 6000 ma taka opcje ale stery musza byc powyzej 10 z tego co wyczytalem.pozdrawiam


--------------------
Lenovo Y580, I7 3610QM, 8 GB, GTX660M Fhd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pichu
dodano 11-07-2011, 11:14
Nr wypowiedzi: #45


epny
*******

Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 747
Rejestracja: 4/04/11
Z: UK
Nr użytkownika: 38 224
Laptop: Packard Bell EasyNote TK83



Podaj mi PCI VID karty, przygotuje ci sterowniki, które sie bez problemu zainstalują.

Przykładowo mój 5650 ma taki vid: PCI\VEN_1002&DEV_68C1&SUBSYS_036E1025

Możesz to sprawdzić w menedżerze urządzeń klikając we właściwości standardowej karty graficznej vga (bo rozumiem, że ati masz nie zainstalowaną), zakładka szczegóły a później właściwość / identyfikatory sprzętu. I pytanko jeszcze jaki model karty graficznej siedzi w twoim laptopie i pod jaki system chcesz sterowniki?


--------------------
Laptop: HP Elitebook 2560p
Procesor: Core i7 2.7GHz, Pamięć: 8GB Crucial DDR3 1333Mhz, , Karta WIFI: Intel Centrino Advanced 6205 + Bluetooth 3.0, Dysk: Crucial MX100 128GB

Stacjonarka: Mobo: Asrock Z77 Extreme3, Procesor: Intel Core i7 2700k, Cooler: Arctic Freezer 7 PRO Rev.2, Pamięć: 2x4GB Team Elite 1600 + 2x4GB Corsair Vengeance PRO, Karta graficzna: Radeon R9 290X 4GB, Dysk SSD: 2xCrucial M4 128GB Raid-0, HDD: 2x500gb Seagate Barracuda 7200.12 Raid-0, 1TB Seagate Barracuda Green, Zasilacz: Corsair GS600, Buda: Bitfenix Shinobi
Nie pomagam na PW!! Jeżeli masz problem napisz na forum!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
osti24
dodano 11-07-2011, 20:36
Nr wypowiedzi: #46


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 59
Rejestracja: 24/05/10
Nr użytkownika: 28 867
Laptop: lenovo y580 i73610



Witam poraszilem sobie jednak znalazlem twoj temat o sterach do AMD i tam byl link do stdrow ktore udalo sie zainstalowac.dzieki za pomoc.pozdrawiam:)


--------------------
Lenovo Y580, I7 3610QM, 8 GB, GTX660M Fhd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shiri
dodano 12-07-2011, 18:17
Nr wypowiedzi: #47


miglanc
*****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 215
Rejestracja: 4/06/11
Z: Opoczno
Nr użytkownika: 39 789
Laptop: HP DV6-6030ew



QUOTE(Robalo @ 4-07-2011, 20:21) *
Polecam ze strony producenta:

http://support.amd.com/us/gpudownload/wind..._win7-64.aspx#2

Preinstalowane sterowniki karty graficznej (8.81.4.1) są aktualne, AMD zaktualizował jedynie sam soft do obsługi karty graficznej (rewizja 11.6, data: 15-06-11). BIOS u mnie pozostaje bez zmian, póki co nie potrzebuję go zmieniać ;-)



Witaj, mój sprzęt był jednym z pierwszych dostępnych w Polsce i jest OK. Przy ocenie chipsetu NIE NALEŻY kierować się rewizją płyty głównej, a numerem seryjnym laptopa. Mam wrażenie, że na tej podstawie ludzie wciąż błędnie oceniają stan chipsetu. Tuż przed zlikwidowaniem ostrzeżenia o tych wadliwych chipsetach na stronie HP w menu pomocy nowej serii dv6 było napisane, że jeśli seria kolejnych trzech liczb poczynając od czwartego znaku jest mniejsza lub równa 107 to płyta jest wadliwa. To jedyny sposób na sprawdzenie wersji bez rozpakowywania lapka (nr seryjny widnieje na kartonie). By upewnić się na ponad 100%, trzeba już rozpakować lapka, po uruchomieniu go wejść w Menedżer urządzeń i w sekcji 'Urządzenia systemowe' sprawdzić czy są 4 porty których nazwa rozpoczyna się od "Intel&reg; 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port". Jeśli zamiast 4 są 2, jest prawdopodobieństwo istnienia złej wersji chipsetu, ale nie widziałem jeszcze takiego przypadku. Sposób który podałem jest jedynym w 100% poprawnym sposobem sprawdzenia wersji chipsetu.
Sprzęt brałem z Komputronika, więc prawdopodobnie to pewniak jeśli chodzi o wersję chipsetu w dv6 (niekoniecznie dv7).

P.S ...ktoś pytał o zdjęcia. Naprawdę nie ma takiej potrzeby, zobacz na zdjęcia z testu dv-7 i wyobraź sobie, że dokładnie tak wygląda. Gdy dostaniesz go w swoje ręce, z pewnością Ci się spodoba!

A! Jakby ktoś kupił podstawkę chłodzącą niech napisze jak się sprawuje! Sam mam na oku NC-3000U (S) ZALMANa ;-)

Czyli mam rozumiec,ze jesli w Moim lapku w menedzerze urzadzen sa 4 porty Intel&reg; 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port" to moj lapek jest bez wadliwego chipsetu ?

Tak poza tym. Dzis otrzymalem dv6-6030ew od emobilne.pl .Przesylka ekspresowa,pomoc znakomita. Pierwszy raz posiadam laptopa i tu sie pojawia moje pytanie do was ; ) Do laptopa nie bylo zadnej plyty ze sterownikami i windowsem.Windows zainstalowal sie przy wlaczeniu laptopa.Mam rozumiec,ze wszystko instaluje sie przy wlaczeniu laptopa i jest na nim partycja recovery tak ?


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Love&Sex&Magic
dodano 12-07-2011, 21:15
Nr wypowiedzi: #48


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 4/07/11
Nr użytkownika: 40 487



Rozumiem, że w Twój numer seryjny jest ok? (wyższy niż 108). Ja też będę brał tego HPka w emobilne.pl, tylko muszę wypłatę na konto dostać rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mapryl
dodano 12-07-2011, 21:18
Nr wypowiedzi: #49


epny
*******

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 688
Rejestracja: 9/03/11
Nr użytkownika: 37 483



Powinieneś mieć partycję Recovery na dysku. Ponadto możesz utworzyć dyski np dvd do odzyskiwania/naprawy/instalacji systemu (jest tego troche) poczytaj we wprowadzeniu do windows 7 oraz instrukcję HP (na dysku) do Twojego laptopa.


--------------------
HP dv7-6030ew- 17"
Playstation 3- 50"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shiri
dodano 12-07-2011, 21:29
Nr wypowiedzi: #50


miglanc
*****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 215
Rejestracja: 4/06/11
Z: Opoczno
Nr użytkownika: 39 789
Laptop: HP DV6-6030ew



Wychodzi na to,ze wszystko w porzadku.W ogole okazalo sie,ze te moje problemy z laptopem(MSI GX740) byly spowodowane modemem Netii.Na tym laptopie takze po podlaczeniu modemu wyskoczyl bSOD . Mam nadzieje,ze niczego to nie skopie...

Mam tylko jedna partycje C.Moge ja jakos podzielic ?

PS.Jest mozliwe,ze podlaczenie i odlaczenie modemu powoduje bSODY i może coś uszkodzić?
PS2: DV6-6030ew posiada dwie karty ? Bo z tego co widze to jest tu intel graphic i 6770M
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robalo
dodano 13-07-2011, 15:36
Nr wypowiedzi: #51


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 136
Rejestracja: 30/05/11
Nr użytkownika: 39 662
Laptop: E6430



QUOTE(shiri @ 12-07-2011, 21:31) *
Wychodzi na to,ze wszystko w porzadku.W ogole okazalo sie,ze te moje problemy z laptopem(MSI GX740) byly spowodowane modemem Netii.Na tym laptopie takze po podlaczeniu modemu wyskoczyl bSOD . Mam nadzieje,ze niczego to nie skopie...

Mam tylko jedna partycje C.Moge ja jakos podzielic ?

PS.Jest mozliwe,ze podlaczenie i odlaczenie modemu powoduje bSODY i może coś uszkodzić?
PS2: DV6-6030ew posiada dwie karty ? Bo z tego co widze to jest tu intel graphic i 6770M


Rozmiar partycji możesz zmienić wpisując w wyszukiwarce Win7 "Utwórz i sformatuj partycje dysku twardego", zmniejszając rozmiar głównego woluminu, a następnie dodając nowy wykorzystujący wolne miejsce. (nie sprawdzałem poprawności tego zabiegu).

BlueScreen to zapewne wina sterowników niedostosowanych do Win7, spróbuj inne (pewnie próbowałeś?), tak być nie powinno...no i szkoda nerwów ;-)

Oczywiście nasz HP posiada dwie karty (tzw. ATI Hybrid Graphics), zmieniasz je klikając prawym przyciskiem myszy na pulpicie i wybierając "Konfiguruj przełączanie grafiki". Osobiście z Radeona korzystam tylko podczas gier, w wielu zadaniach grafika zintegrowana wystarcza.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
duzyy
dodano 13-07-2011, 15:58
Nr wypowiedzi: #52


Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 42 347
Rejestracja: 5/06/11
Nr użytkownika: 39 799
Laptop: Jaki laptop?



Shiri jednak MSI było dobre smile.gif no to zamienił stryjek siekierkę na kijek smile.gif ale HP nie jest złe choć do gier mniej wydajne od GX740


--------------------
ASUS A6M-Q035 -> ACER AS 5024 WLMi -> HP nx6110 -> HP 6710s -> MAXDATA ECO 4510 IW -> TOSHIBA SATELLITE L300-10B -> HP PAVILION DV7-1260ew -> SAMSUNG R720-JS01PL -> ASUS 1201NL -> FUJITSU M2010 -> SONY VPCEB3M1E(8GB PC1333 GOODRAM, i7-640m) -> ASUS Eeepc 904HD -> Samsung Galaxy Tab 10.1 -> Samsung NP-N150-HAP2 -> HP 8510w z Full HD :) -> ACER AS7551G -> HP PAVILION DV6-6b60ew -> Asus G73JH-TZ002 -> Lenovo Y580 -> MSI GT683DX -> Samsung NP530U3C-A04PL -> Asus G73JH-TZ002 -> Asus G53SW (i7-2670qm, 8GB,SSD) -> Asus EeePC 1201n -> Acer Extensa 5220 -> Lenovo G580 -> Lenovo u260 -> Samsung R522 -> Samsung R720 -> HP DV6-6030ew -> MSI GE620DX -> HP Probook 4330s -> HP Probook 4340s -> HP Probook 640 G1 ->

Nie odpisuje na PW - jeśli masz pytania - pytaj na forum

Szukasz laptopa do gier lub wydajnego sprzętu? Wejdź tutaj!
Posiadasz laptopa Lenovo i chcesz spersonalizować OKR ? Wejdź tutaj
Moja recenzja Samsung Galaxy Tab 10.1 3G Mini wątek o Tab 10.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shiri
dodano 13-07-2011, 17:14
Nr wypowiedzi: #53


miglanc
*****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 215
Rejestracja: 4/06/11
Z: Opoczno
Nr użytkownika: 39 789
Laptop: HP DV6-6030ew



duzyy
zawsze mam takiego farta ;D klasyczne u mnie ;d
PS.Sciagnalem nowego catalysta,zainstalowalem ,ale jakby nie widzialo Mi tych sterownikow... o co chodzi?

Zrobilem tak jak mowiles z tym podzieleniem partycji.Wszystko ladnie,pieknie,ale... co oznacza,ze typ partycji "dynamiczny" ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robalo
dodano 13-07-2011, 22:45
Nr wypowiedzi: #54


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 136
Rejestracja: 30/05/11
Nr użytkownika: 39 662
Laptop: E6430



QUOTE(shiri @ 13-07-2011, 17:16) *
duzyy
zawsze mam takiego farta ;D klasyczne u mnie ;d
PS.Sciagnalem nowego catalysta,zainstalowalem ,ale jakby nie widzialo Mi tych sterownikow... o co chodzi?

Zrobilem tak jak mowiles z tym podzieleniem partycji.Wszystko ladnie,pieknie,ale... co oznacza,ze typ partycji "dynamiczny" ?


cytuję:
"Jeśli stworzymy na dysku dynamiczną partycję, to możemy później "rozciągnąć" ją na niezajęte miejsce na tym samym lub nawet na innym napędzie. Tak więc jeden wolumin może ciągnąć się przez kilka dysków, ale będzie obsługiwany tak samo jak zwykły."

Generalnie nie stosuje się tego na codzień.
Przekonwertuj nowo utworzoną partycję programem do partycjonowania, np. http://www.dobreprogramy.pl/Partition-Wiza...dows,15710.html spowrotem na typ podstawowy, póki nie ma jeszcze żadnych danych.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shiri
dodano 13-07-2011, 23:22
Nr wypowiedzi: #55


miglanc
*****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 215
Rejestracja: 4/06/11
Z: Opoczno
Nr użytkownika: 39 789
Laptop: HP DV6-6030ew



hmm... dziwne... Sprawdzilem poprzez ten plik bat czy wystepuje u Mnie wadliwy chipset... wyskoczylo,ze posiada wadliwy chipset...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dieego22
dodano 16-07-2011, 20:22
Nr wypowiedzi: #56


cielepa
*

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 26
Rejestracja: 16/04/11
Nr użytkownika: 38 600



Panowie planuje kupno tego lapka
Moglby ktos powiedziec jak to jest z tymi temperaturami i glosnoscia naprawde jako normalni uzytkownicy podobno jest w sumie bardzo dobrze,ale jak odpalimy cos co mocno obciaza lapka zaczyna sie dziac zle,i wlasnie jak to jest zle jest bardzo zle? Czy normalnie jak w kazdym lapku a problem jest wyolbrzymiony.I co to znaczy mocno obciazyc lapka gdybym ja uzytkowal bylo by to odpalenie FIFY 11 i PESA 11:D czy juz by wtedy zaczal swirowac? Czy to trzeba np GTA 4 lub Crysisa na maxa odpalac?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robalo
dodano 19-07-2011, 16:13
Nr wypowiedzi: #57


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 136
Rejestracja: 30/05/11
Nr użytkownika: 39 662
Laptop: E6430



QUOTE(shiri @ 13-07-2011, 23:24) *
hmm... dziwne... Sprawdzilem poprzez ten plik bat czy wystepuje u Mnie wadliwy chipset... wyskoczylo,ze posiada wadliwy chipset...


Tak jak wcześniej pisałem, nie należy kierować się rewizją płyty głównej.

QUOTE(Dieego22 @ 16-07-2011, 20:24) *
Panowie planuje kupno tego lapka
Moglby ktos powiedziec jak to jest z tymi temperaturami i glosnoscia naprawde jako normalni uzytkownicy podobno jest w sumie bardzo dobrze,ale jak odpalimy cos co mocno obciaza lapka zaczyna sie dziac zle,i wlasnie jak to jest zle jest bardzo zle? Czy normalnie jak w kazdym lapku a problem jest wyolbrzymiony.I co to znaczy mocno obciazyc lapka gdybym ja uzytkowal bylo by to odpalenie FIFY 11 i PESA 11:D czy juz by wtedy zaczal swirowac? Czy to trzeba np GTA 4 lub Crysisa na maxa odpalac?


Witaj, temperatury przy normalnym użytkowaniu to ok. 45°C (po odpaleniu) do 55°C .
Wartości maksymalne dochodzą do 85°C (chwilowo i naprawdę rzadko kiedy), normalnie podczas gry oscylują w okolicy ok. 75°C - 80°C (mój przykład to godzina gry w GTA IV po modach graficznych na dość wysokich detalach - na potrzeby tej odpowiedzi). Wiatrak jest znośny i mi nie przeszkadza podczas gamingu. Scharakteryzuję go tak: podczas grania ciągły i zagłuszany jest przy 40% poziomie głośności głośników lapka, więc nie trzeba robić nic specjalnego, by o nim zapomnieć. Irytujący natomiast może być jedynie w czasie wykonywania wymagających operacji podczas których w systemie nastaje cisza (np. gra bez dźwięku w nocy -może przez pierwsze pół godziny nie będzie przeszkadzało, ale potem daje się to we znaki i zniechęca do dalszej rozrywki czy skomplikowane projekty graficzne - ale kto kupi lapka z zaledwie przeciętną matrycą do takich operacji?) .
Aha - wiatrak po prostu włącza się albo nie, jeśli chodzi o poważniejsze obciążenie. Czyli jak odpalisz grę to nie ważne, czy na ustawieniach grafiki minimalnych czy maksymalnych, wiatrak chodzi tak samo (przynajmniej w każdej nowszej grze, którą sprawdziłem).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shiri
dodano 20-07-2011, 23:33
Nr wypowiedzi: #58


miglanc
*****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 215
Rejestracja: 4/06/11
Z: Opoczno
Nr użytkownika: 39 789
Laptop: HP DV6-6030ew



Jak ustawiliscie w GTA IV detale ? mam high.
view distance 32
detail distance 70
vehicle 51
shadow 10
I lapie mi zwisy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vokas
dodano 21-07-2011, 23:17
Nr wypowiedzi: #59


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 63
Rejestracja: 29/04/11
Nr użytkownika: 38 928



QUOTE(shiri @ 20-07-2011, 23:37) *
Jak ustawiliscie w GTA IV detale ? mam high.
view distance 32
detail distance 70
vehicle 51
shadow 10
I lapie mi zwisy.


najpierw zainstaluj to: http://www.download.cenega.pl/download_system/?ID=1325

a potem to: http://www.download.cenega.pl/download_system/?ID=1347

Bez tych patchy zmniejszanie detali nic nie pomoże. Czysta wersja gry jest fatalnie zoptymalizowana pod PC, dlatego Rockstar wydał całą serie łatek, aby to poprawić. W praktyce wystarcza te dwie.

Mnie niepokoi jedna rzecz w GTA IV na dv6stce. W ogóle nie mogę uzyskać dobrego wygładzenia tekstur, bez względu jak konfiguruje ustawienia grafiki w grze, a gra to oryginałka. Wszelkie ogrodzenia, zderzaki samochodów, siatki, rusztowania nie wyglądają u mnie dobrze - tak jakby się zlewają. Wszelkie krawędzie się ruszają zawsze wtedy, gdy ruszam postacią... może to kwestia sterowników? Teoretycznie ta gra powinna dobrze śmigać i ładnie wyglądać na 6770M, a nie jest tak...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shiri
dodano 22-07-2011, 17:26
Nr wypowiedzi: #60


miglanc
*****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 215
Rejestracja: 4/06/11
Z: Opoczno
Nr użytkownika: 39 789
Laptop: HP DV6-6030ew



Powiedzcie Mi czy zawsze na baterii gry dzialaja gorzej ? Odczuwam ogromny spadek wydajnosci w FIFIE 11 na baterii. Wlasnie siedze w kuchni i robie z dziewczyna muffinki i odpalilem fife. Czuje spadki klatek i lekkie zwisy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

46 Strony: V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 25-04-2018 - 4:53