IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

103 Strony: V  « < 101 102 103  
Reply to this topicStart new topic
Dell Inspiron 17R Special Edition (7720), Nowy Dell
foks
dodano 6-11-2016, 17:32
Nr wypowiedzi: #2041


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 2/11/16
Nr użytkownika: 69 340



Halo ? Ktoś tu jeszcze odwiedza to forum???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kamilo23
dodano 6-11-2016, 17:47
Nr wypowiedzi: #2042


Hejter HP
*******

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 2 090
Rejestracja: 4/04/12
Nr użytkownika: 47 608
Laptop: ¯_(ツ)/¯



Obecnie jakie ma parametry twoja karta?


--------------------
HP EliteBook 8770w DC3 i7 3920xm nVidia Quadro K5000M
Go to the top of the page
 
+Quote Post
foks
dodano 7-11-2016, 0:37
Nr wypowiedzi: #2043


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 2/11/16
Nr użytkownika: 69 340



Chyba o to chodzi : RealTek Semiconductor RTL8101/2/3 Family Fast Ethernet NIC oraz Intel Centrino Wireless-N 2230 BGN 2x2 HMC WiFi/Bluetooth Adapter .
Czy da się wymienić tą RTL8101 na jakąś gigabitową ,tak aby pasowała i wszystko było dobrze (oraz czy bios rozpozna poprawnie?).
Może ktoś robił już taką wymianę?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
foks
dodano 11-11-2016, 14:17
Nr wypowiedzi: #2044


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 4
Rejestracja: 2/11/16
Nr użytkownika: 69 340



widzę ,że szkoda czasu na odpowiedź , niepotrzebnie się widać tuz zarejestrowałem .Forum wymarło.....

P.S
Proszę o usunięcie mojego konta
Go to the top of the page
 
+Quote Post
elorogero
dodano 23-02-2017, 3:05
Nr wypowiedzi: #2045


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 31
Rejestracja: 29/01/13
Z: Rzeszów
Nr użytkownika: 53 750



Witam. Prościej wymienić kartę sieciową WIFI. Ja założyłem u siebie Intel AC - 7260 i szybkość nie spada poniżej 750 Mb/s.
Załączona miniaturka(i)
Załącznik (obraz)
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
automat
dodano 23-02-2017, 3:05
Nr wypowiedzi: #


.









Go to the top of the page
 
Quote Post
karlamba
dodano 6-03-2017, 18:09
Nr wypowiedzi: #2046


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 46
Rejestracja: 19/12/12
Nr użytkownika: 52 889



Czesc. elorogero - odnosnie karty wifi - czy musiales wgrywac modowany bios czy ta karta ktora podales dziala na oryginalnym biosie?


--------------------
DELL Inspiron 17R SE 7720 | CPU i5 - 3210M | HDD Hitachi TravelStar 7K1000 1 TB | SSD Samsung 830 256GB | RAM 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz | GF650 2GB DDR5 | FullHD Mat | Podświetlana klawiatura | Windows 7 Ultimate EN 64 bit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
elorogero
dodano 15-03-2017, 2:57
Nr wypowiedzi: #2047


bajtel
***

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 31
Rejestracja: 29/01/13
Z: Rzeszów
Nr użytkownika: 53 750



Orginalny BIOS.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scooter11
dodano 15-03-2017, 7:02
Nr wypowiedzi: #2048


miglanc
*****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 217
Rejestracja: 9/11/09
Z: Gliwice
Nr użytkownika: 23 509
Laptop: był ASUS N61VN , Dell Inspiron 7720 obecnie Acer Predator G5-793



QUOTE(elorogero @ 15-03-2017, 2:57) *
Orginalny


W języku Polskim nie ma takiego wyrazu... blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Grz3sztoF
dodano 13-06-2017, 9:44
Nr wypowiedzi: #2049


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 108
Rejestracja: 5/08/12
Nr użytkownika: 50 039
Laptop: brak



Siema, jaki dysk SSD polecacie do 7720 ??
P.S Czy Nasze lapki posiadaja SATA 3 ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tnf
dodano 29-08-2017, 10:13
Nr wypowiedzi: #2050


karlus
****

Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 126
Rejestracja: 22/03/08
Z: Wrocław
Nr użytkownika: 8 556
Laptop: Dell Inspiron 17R SE



QUOTE(Grz3sztoF @ 13-06-2017, 10:44) *

ja używam SSD Samsung 830 128GB (SATA3) pd 4 lat i jestem bardzo zadowolony.


--------------------
Dell Inspiron 17R SE | i7-3610QM | Patriot 16GB DDR III 1600MHz | SSD Samsung 830 128GB (SATA3) + WD 1TB 5400obr. | GeForce GT 650M 2GB DDR5
Dell XPS M1710 C2D T7400 | 4GB DDR II 667MHz | HDD Seagate 200GB (7200rpm) + zewnętrznie Toshiba 250GB (5400rpm) | GF 7950GTX
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bAtery
dodano 21-01-2018, 23:03
Nr wypowiedzi: #2051


cielepa
*

Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 10
Rejestracja: 12/01/13
Nr użytkownika: 53 409
Laptop: Inspiron 7720, i5 -3210, gt650, HD+, win7



Hej,
Odgrzewam temat, mój staruszek Dell cierpi z powodu braku pamięci, nigdy wcześniej tak nie było, ale ostatnio jak tylko w Firefoxie włączam zbyt wiele zakładek, od razu monit, że zaraz sie wywali. Znosiłem to jakiś czas, no ale nie idzie tak pracować, a kilkanaście zakładek potrafi go rozsadzić. Mam u siebie 4 GB 12800S-11-10-F2. Co oznacza to cholerne F2? Chciałem zamówić kość na allegro, ale widzę inne oznaczenia, jak B2, B4, C3... Czy to ma jakieś znaczenie? Ponadto CPU-Z pokazuje mi napięcie 1.5, a na aukcjach nie zawsze podają voltage, bądź jest to 1.35.
Ktoś może doradzić?

Załączona miniaturka(i)
Załącznik (obraz)
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

103 Strony: V  « < 101 102 103
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 23-01-2018 - 11:15