IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topic
Problem z 3dMark11, Nie wyświetla wyniku w internecie
andrzejz78
dodano 14-05-2016, 21:05
Nr wypowiedzi: #1


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Od pewnego czasu nie mogę podać wyniku/linka smarka bo mam taki komunikat http://www.3dmark.com/receivingfailed?erro...infoid=47151903

Myślałem że co się sypneło z tym programem więc zainstalowałem od nowa ale nic to nie dało
Zainstalowałem najnowszą wersję i dalej lipa Dziwne jest to że po zainstalowaniu programu jest problem z kluczem którego celowo nie wpisałem żeby smark pracował w wersji niezarejestrowanej

Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
waldeksik
dodano 14-05-2016, 21:09
Nr wypowiedzi: #2


Ponboczek
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 11 509
Rejestracja: 10/07/12
Nr użytkownika: 49 499
Laptop: msi gt60 from gt660 :)



no wersje z torrenta masz pewnie ;p

wlaczone w opcjach to co chcesz ? na firewallu nic nie poblokowane ?


revo uninstaller z pelnym doglebnym skanowaniem - odinstalowac a potem zainstalowac po restarcie windy


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 14-05-2016, 21:15
Nr wypowiedzi: #3


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



QUOTE(waldeksik @ 14-05-2016, 21:10) *
no wersje z torrenta masz pewnie ;p

Nie używam torrentów a smarka mam ze strony 3dmark.com

Czyściłem system ręcznie z pozostałości ale nic to nie dało spróbuję jeszcze anywirusa wyłączyć ale wątpię żeby to coś pomogło

Edit

Wyłaczenie antywirusa nie pomogło

Kuźwa nie będę przecież stawiał systemu od nowa bo smark nie chodzi poprawnie angry.gif

Edit

Revo Uninstaller też nie pomógł


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 15-05-2016, 0:12
Nr wypowiedzi: #4


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Z racji że nie dałem rady znaleźć przyczyny problemu postanowiłem kupić ponownie klucz
Klucz który dostałem okazał się używany bo nie dało się zarejestrować smarka

Po małej interwencji dostałem drugi klucz który poszedł bez problemu
Jak na razie prawie wszystko działa bo test wykonany przed chwilą wyświetla się http://www.3dmark.com/3dm11/11248158 ale jak chcę otworzyć zapisane wyniki na dysku to mam znowu komunikat o błędnym kluczu


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 8-12-2016, 22:38
Nr wypowiedzi: #5


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Ludzie pomóżcie mi z tym 3dMarkiem bo mnie coś zaraz strzeli

Po zakupie klucza przez kilka miesięcy było dobrze i znowu mam takie coś

Załącznik (obraz)


Mam niedawno postawiony świeży system i nawet wersje demo nie działają Wpisanie klucza nic nie daje
Próbowałem różnych wersji i to samo Czyściłem system, klucze, uprawnienia dostępu strony internetowej itp i zawsze jest tak samo

Była też zmieniona płyta więc laptop jest inny Inne IP też nic nie daje Coś się na mnie ta strona uwzięła i już smile.gif

Ma ktoś jakąś radę ?


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
reklama
dodano 8-12-2016, 22:38
Nr wypowiedzi: #


.









Go to the top of the page
 
Quote Post
Misieq9999
dodano 9-12-2016, 11:12
Nr wypowiedzi: #6


epny
*******

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 1 885
Rejestracja: 4/03/11
Z: Wadowice
Nr użytkownika: 37 341
Laptop: MSI GT780 i7-2760QM 8970M



QUOTE(andrzejz78 @ 8-12-2016, 21:38) *

A klucz masz od producenta czy z allegro? smile.gif


--------------------
Był: Asus G73JH i7-920XM 5870M> Alienware m17x R2 i7-920XM 2x 5870M CF, potem 580M i 6990M> Alienware m17x R4 i7-3610QM 770M> Alienware m18x R2 i7-3630QM 2x7970M CF> MSI GT780 i5-2430M> i7-2630QM> i7-2670QM> i7-2760QM, 560M > 580M > 675M > 6990M > 7970M > 8970M> MSI GT70 i7-4900MQ 780M> MSI GT70 i7-2960XM 560M :)

Jest: Stacjonarka...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 9-12-2016, 13:38
Nr wypowiedzi: #7


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Klucz był z allegro i aktywacja była przez Steam
Nie chodzi mi teraz o klucz tylko o to dlaczego nawet wersję demo nie pokazują wyniku w internecie


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
waldeksik
dodano 9-12-2016, 19:18
Nr wypowiedzi: #8


Ponboczek
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 11 509
Rejestracja: 10/07/12
Nr użytkownika: 49 499
Laptop: msi gt60 from gt660 :)



lewe klucze wink.gif

a zrobiles pkt 1 zeby miec darmowa wersje ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 9-12-2016, 19:37
Nr wypowiedzi: #9


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Lewe prawe teraz to nie ma znaczenia O jakim punkcie piszesz?

Ściągam smarka z oficjalnej strony i mam demo


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
waldeksik
dodano 9-12-2016, 19:57
Nr wypowiedzi: #10


Ponboczek
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 11 509
Rejestracja: 10/07/12
Nr użytkownika: 49 499
Laptop: msi gt60 from gt660 :)



screen byl z lewego klucza wiec co kancisz ;p


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 9-12-2016, 20:14
Nr wypowiedzi: #11


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Czytałeś wcześniej uważnie? Obojętnie co ściągnę i z kluczem lewym czy prawym lub bez klucza zawsze mam tak samo


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
waldeksik
dodano 9-12-2016, 20:17
Nr wypowiedzi: #12


Ponboczek
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 11 509
Rejestracja: 10/07/12
Nr użytkownika: 49 499
Laptop: msi gt60 from gt660 :)



QUOTE(waldeksik @ 9-12-2016, 18:18) *
a zrobiles pkt 1 zeby miec darmowa wersje ?

wiec zrobiles to ? a info co masz na screenie ktorego wstawiles


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 9-12-2016, 20:21
Nr wypowiedzi: #13


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Właśnie ściągam kolejny raz smarka z oficjalnej strony


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
waldeksik
dodano 9-12-2016, 20:21
Nr wypowiedzi: #14


Ponboczek
*********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 11 509
Rejestracja: 10/07/12
Nr użytkownika: 49 499
Laptop: msi gt60 from gt660 :)



sciaganie tutaj nic nie zmieni ;p


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 9-12-2016, 20:36
Nr wypowiedzi: #15


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



No coś się poprawiło wreszcie bo wersja demo pokazała wynik w necie http://www.3dmark.com/3dm11/11809189
10tyś na cpu smile.gif


Ale zapisanych wyników nie chce wszystkich pokazać Może 10% wyświetla reszta tak samo pokazuje jak wyżej dałem screen


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 26-12-2016, 13:09
Nr wypowiedzi: #16


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Chciałem dziś kupić licencję przez Steam ale nie mogę Jest informacja że już kupiłem ten produkt i nie mogę go kupić ponownie Mogę tylko kupić jako prezent
Jest jakaś promocja na klucz więc warto by zaryzykować i kupić ponownie

Czy zakup dla kogoś jako prezent z podaniem swojego maila przejdzie? wink.gif


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrzejz78
dodano 3-01-2017, 19:45
Nr wypowiedzi: #17


majsterkowicz
********

Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 5 133
Rejestracja: 13/11/13
Z: lubelskie
Nr użytkownika: 58 017
Laptop: MSI



Problem rozwiązany

Nie mogłem kupić klucza bo na steamie był cały czas kupiony w maju program z licencją Po ponownym pobraniu wszystko działa jak należy

Można zamknąć


--------------------
MSI GT72 VR | i7 6700HQ | GTX 1070 | 12GB 2600MHz | SSD 250GB 960 Evo + SSD 1TB | 17" AUO 4K IPS | Zasilator 230W
MSI GT70 | i7 4700MQ| Intel HD 4600 | 4GB | 17" AUOptronics FHD LED | Zasilator 230W

Medion Erazer X7817 - testbed/experimental platform
GT60 3gen - w rezerwie ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 27-05-2017 - 13:44