IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

2 Strony: V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
Dell E7240 - Internet komórkowy .
pierotez
dodano 30-12-2017, 22:26
Nr wypowiedzi: #21


lubię latać z kompem w ręku


Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 81
Rejestracja: 19/09/10
Z: polana nad rzeką
Nr użytkownika: 32 283
Laptop: NP-R580-JS0DPL Dell-E7240



Odświeżę, Pany pomóżcie. Nowa instalka W8,1 i znowu problem z netem. Tym razem wogle z dostępem do sieci. Pobrałem część nowszych sterowników po ST. Pare wywaliło że sprzęt nie obsługuje a część jako pliki PART i aktualizacja sterowników nic nie daje.
W Menadżerze Urządzeń mam 3 wykrzykniki przy inne: Broadcom USH, Kontroler sieci oraz nieznane urządzenie. I..

1. Jest jakieś Dellowskie oprogramowanie do dobrania sterowników?
2. W sieciach nie odnaleziono żadnych urządzeń bezprzewodowych!! a więc problem z wifi i wwan.

Wi-Fi działało wcześniej bez problemu ale DW5570 już nie. Nie chcę wrzucać wszystkiego na pałke ponieważ świeża instalacja! Przydałoby mi się aby te dwa komponenty jednak działały.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mikemanpl
dodano 3-01-2018, 9:02
Nr wypowiedzi: #22





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 683
Rejestracja: 19/04/12
Nr użytkownika: 47 880
Laptop: trefny Erazer x7849 - póki co działający



Na stronie Della ze sterownikami masz automatyczne narzędzie, które sprawdza i pobiera sterowniki.


--------------------
Osławiony Erazer X7849 z i7-6700 i GTX 1070M
Było: Lenovo>Acer 5552G>HP dv6-6030ew>Clevo P150EM>HP Elitebook 2570p>Clevo P170SM>HP 840 G1>HP 840 G3>Macbook Pro 13 TB>Dell 7480>Xiaomi mi Notebook pro

Go to the top of the page
 
+Quote Post
mindla
dodano 3-01-2018, 13:23
Nr wypowiedzi: #23





Grupa: Zablokowano
Wypowiedzi: 1 198
Rejestracja: 7/01/13
Nr użytkownika: 53 287



http://www.dell.com/support/home/pl/pl/pld...2pfgdz1/drivers

Przecież masz sterowniki na stronie dla tego laptopa.
Akurat Dell to ma całkiem niezły porządek ze sterownikami.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pierotez
dodano 6-01-2018, 12:49
Nr wypowiedzi: #24


lubię latać z kompem w ręku


Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 81
Rejestracja: 19/09/10
Z: polana nad rzeką
Nr użytkownika: 32 283
Laptop: NP-R580-JS0DPL Dell-E7240



Dobra Pany zgadza się. Zapodałem akcje teraz bo wcześniej nie działało Wi-Fi a po kablu nie miałem możliwości no i tplink wn722 usb załapał.
SupportAsisit mieli mi teraz ze 20 minut i sprawdza co tam brakuje. Ja dogram tylko sprzętowe najważniejsze stery bez spamu ale może wiecie czy jest jeszcze coś ważnego co powinienem dodać z tej listy?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mindla
dodano 6-01-2018, 19:24
Nr wypowiedzi: #25





Grupa: Zablokowano
Wypowiedzi: 1 198
Rejestracja: 7/01/13
Nr użytkownika: 53 287



QUOTE(mikemanpl @ 3-01-2018, 9:02) *
Na stronie Della ze sterownikami masz automatyczne narzędzie, które sprawdza i pobiera sterowniki.

To podaj dokładną nazwę tego programu, mam akurat Inspiron 5558 kolegi z Windows 10 to może przy okazji zaktualizuje sterowniki. Bo Windows update nic nie znajduje.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pierotez
dodano 27-01-2018, 23:37
Nr wypowiedzi: #26


lubię latać z kompem w ręku


Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 81
Rejestracja: 19/09/10
Z: polana nad rzeką
Nr użytkownika: 32 283
Laptop: NP-R580-JS0DPL Dell-E7240



Za dziesione to ja dziękuję, nawet moda.
Quwa mieli ponad godzine i nic, co jest??!!
Mindla masz w załączniku wink.gif
Załączona miniaturka(i)
Załącznik (obraz)
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pierotez
dodano 5-02-2018, 0:21
Nr wypowiedzi: #27


lubię latać z kompem w ręku


Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 81
Rejestracja: 19/09/10
Z: polana nad rzeką
Nr użytkownika: 32 283
Laptop: NP-R580-JS0DPL Dell-E7240



Coś robiłem nie tak, przepraszam. Teraz na świeżej instalacji czystej W8,1 ze strony M$ prawie wszystko jest na miejscu, oczywiście oprócz wifi (to standard). Posiłkowałem się tplinkiem usb z PC wink.gif Asystent od Della piknie wszystko poukładał, tylko jeden wykrzyknik nieznany w menadżerze ale to załatwiło odpalenie WU smile.gif
Pany wszystko cacy ale Sieci -Komórkowe Szerokopasmowe - dalej jako 'Zablokowany' i nie da rady włączyć!
Dalej na własną rękę szukać sterowników do tego modemu DW5570 czy może ustawień w systemie. Kuna siedzi w nim sim-karta i się kurzy!

Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Strony: V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 17-11-2019 - 19:00