IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topic
Problem z WiFi
lestatt
dodano 25-07-2017, 11:54
Nr wypowiedzi: #1





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Witam, kupiłem sobie laptopa i mam problem z połączeniem się z nim.
Łączę się z nim za pomocą Wi-Fi sciągnąłem najnowsze sterowniki do karty sieciowej.
Problem polega na tym, że gdy mnie już połączy to zaraz mi wyskakuje żółty trójkąt.
Błędy są dwa,albo wyskakuje brak serwera DNS',albo Problem przy użyciu modemu szerokopasmowego.
Gdy wpisuje w konsoli : ipconfig /flushdns i resetuje laptopa to pomaga,lecz po chwili dalej pojawią się trójkąt.
A co do problemu z modemem, wyłączam router z modemem,załączam jeszcze raz i działa. Komp mi przejdzie w stan uśpienia i dalej wywala błąd ;/
Zawsze używałem pc'ta nigdy żadnych problemów nie było smile.gif
Ktoś coś pomoże?
Pozdro.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mullrof
dodano 25-07-2017, 12:13
Nr wypowiedzi: #2





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 4 178
Rejestracja: 15/12/11
Nr użytkownika: 45 204
Laptop: MSI GTWX60 ultra zombie power



wpisz do karty sieciowej ręcznie adres DNS 8.8.8.8


--------------------
Prywata: MSI GT60: CPU: i7-4910MQ, GPU: NVIDIA GTX 980m 4GB, RAM: 8GB DDR3 2133MHz, SSD: 120GB + 512GB
Praca: Dell Precision 7520: CPU: i7-7820HQ, GPU: NVIDIA Quadro M1200 4GB, RAM: 8GB DDR4 2400MHz, SSD: NVMe 256GB, HDD: 1TB

na sprzedaż CPU intel i7-4810mq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 25-07-2017, 12:43
Nr wypowiedzi: #3





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Zmieniłem na te 8.8.8.8 na lapku w iv4 jeszcze wcześniej dalej wyskoczył problem z łączeniem i błąd problem przy użyciu modemu szerokopasmowego.
Prawdopodobnie dalej musiałbym odłączyć router i modem podpiąć,ponownie się połączyć i chwilę internet będę miał a po 15 min dalej trójkąt.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mullrof
dodano 25-07-2017, 13:03
Nr wypowiedzi: #4





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 4 178
Rejestracja: 15/12/11
Nr użytkownika: 45 204
Laptop: MSI GTWX60 ultra zombie power



aa czyli chwile działa...
ja tak miałem jak... karta mi się przegrzewała o.0
ale też po chwili wracało do normy


--------------------
Prywata: MSI GT60: CPU: i7-4910MQ, GPU: NVIDIA GTX 980m 4GB, RAM: 8GB DDR3 2133MHz, SSD: 120GB + 512GB
Praca: Dell Precision 7520: CPU: i7-7820HQ, GPU: NVIDIA Quadro M1200 4GB, RAM: 8GB DDR4 2400MHz, SSD: NVMe 256GB, HDD: 1TB

na sprzedaż CPU intel i7-4810mq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 25-07-2017, 13:05
Nr wypowiedzi: #5





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Obecna temperatura laptopa : 41 stopni.
To raczej nie to wink.gif
"Problem przy użyciu modemu szerokopasmowego."
Jak myślicie to może być wina router'a albo modemu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 25-07-2017, 17:46
Nr wypowiedzi: #6





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Jeszcze jedno podczas konfiguracji połączenia z internetem mam zaznaczone LTE/3g.
Gdy daje połączenie DHCP to na komputerze,wgl nie mam internetu. Gdy jest zaznaczone LTE/3G wgl nie mogę wtedy połączyć się wi-fi z laptopem.
Zmieniłem jeszcze szyfrowanie na AES i od 5 min mam internet zobaczymy na jak długo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 25-07-2017, 20:58
Nr wypowiedzi: #7





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Screen gdy miałem internet
C:\WINDOWS\system32>ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : LAPTOP-H2ICCFFH
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Ethernet:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : C8-D3-FF-CB-88-07
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Połączenie lokalne* 11:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : D0-57-7B-9C-DD-4F
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Wi-Fi:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Intel® Dual Band Wireless-AC 7265
Physical Address. . . . . . . . . : D0-57-7B-9C-DD-4E
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::c502:ee25:3fe6:375d%10(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.2.4(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : wtorek, 25 lipca 2017 20:47:27
Lease Expires . . . . . . . . . . : środa, 26 lipca 2017 20:49:54
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 433084283
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1F-B7-3E-8E-C8-D3-FF-CB-88-07
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Ethernet adapter Połączenie sieciowe Bluetooth:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Bluetooth Device (Personal Area Network)
Physical Address. . . . . . . . . : D0-57-7B-9C-DD-52
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Połączenie lokalne* 12:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Teredo Tunneling Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:90d7:24f4:c5b8:e0ff:8161(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::24f4:c5b8:e0ff:8161%2(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 33554432
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1F-B7-3E-8E-C8-D3-FF-CB-88-07
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled


Screen gdy straciłem internet oraz komunikat w diagnostyce "Problem przy użyciu modemu szerokopasmowego."


C:\WINDOWS\system32>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : LAPTOP-H2ICCFFH
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Ethernet:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : C8-D3-FF-CB-88-07
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Połączenie lokalne* 11:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : D0-57-7B-9C-DD-4F
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Wi-Fi:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Intel® Dual Band Wireless-AC 7265
Physical Address. . . . . . . . . : D0-57-7B-9C-DD-4E
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::c502:ee25:3fe6:375d%10(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.2.4(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : wtorek, 25 lipca 2017 20:47:27
Lease Expires . . . . . . . . . . : środa, 26 lipca 2017 21:34:25
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 433084283
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1F-B7-3E-8E-C8-D3-FF-CB-88-07
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Ethernet adapter Połączenie sieciowe Bluetooth:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Bluetooth Device (Personal Area Network)
Physical Address. . . . . . . . . : D0-57-7B-9C-DD-52
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Połączenie lokalne* 12:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Teredo Tunneling Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mullrof
dodano 26-07-2017, 5:17
Nr wypowiedzi: #8





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 4 178
Rejestracja: 15/12/11
Nr użytkownika: 45 204
Laptop: MSI GTWX60 ultra zombie power



adresy na karcie sieciowej są, więc do porównania z innym urządzeniem w tym samym czasie. jak dzieje się to samo to router jeśli nie to karta sieciowa.
przeinstalować driver/zainstalować nowszy.

następnie testowa zmiana karty sieciowej.


--------------------
Prywata: MSI GT60: CPU: i7-4910MQ, GPU: NVIDIA GTX 980m 4GB, RAM: 8GB DDR3 2133MHz, SSD: 120GB + 512GB
Praca: Dell Precision 7520: CPU: i7-7820HQ, GPU: NVIDIA Quadro M1200 4GB, RAM: 8GB DDR4 2400MHz, SSD: NVMe 256GB, HDD: 1TB

na sprzedaż CPU intel i7-4810mq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 26-07-2017, 11:23
Nr wypowiedzi: #9





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Aktualizowałem sterownik poprzez menadżer urządzeń,narazie 5 min internet jest zobaczymy czy będzie później.
@ Po 3 min wyłączenie/włączenie kompa wywaliło błąd z łącznością przy uzyciu modemu wielopasmowego.

@Mullrof a tutaj jeszcze ipconfig pc'ta

C:\Windows\system32>ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : DESKTOP-SLLJ9EN
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Ethernet:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : D8-CB-8A-7C-48-04
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::994e:2ac:6c29:63d1%3(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.2.2(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : wtorek, 25 lipca 2017 18:16:44
Lease Expires . . . . . . . . . . : czwartek, 27 lipca 2017 12:15:13
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 64539530
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1F-9C-61-EE-D8-CB-8A-7C-48-04
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Tunnel adapter Połączenie lokalne* 3:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:90d7:494:97f5:e0ff:82ac(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::494:97f5:e0ff:82ac%11(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 134217728
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1F-9C-61-EE-D8-CB-8A-7C-48-04
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

Tunnel adapter isatap.{19641A6F-BCD1-4754-AD7A-E4726757DBE2}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mullrof
dodano 26-07-2017, 18:46
Nr wypowiedzi: #10





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 4 178
Rejestracja: 15/12/11
Nr użytkownika: 45 204
Laptop: MSI GTWX60 ultra zombie power



ipconfig wszystko się zgadza. to nie kwestia konfiguracji, bo tak jest ok.
mogę dorzucić spostrzeżenie, że aktualizacja przez automatyczne wyszukanie sterownika nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. często taka aktualizacja coś psuje. najlepiej instalować sterowniki dostarczone przez producenta laptopa (mimo, że mogą być nieco przestarzałe to i tak przeważnie są stabilniejsze), spróbuj podziałać na nich lub ściągnąć najnowszy sterownik. zapomnij o windows update.

powtórzę po raz kolejny, u mnie podobne objawy były jak zdaje się przy przegrzewaniu się karty(ja tak to zdiagnozowałem) - nie znaczy, że twoja to robi. i nie świadczy o tym wcale to, że laptop jest chłodny. karta sieciowa robi swoje. to co dla procesora może być lajtową robotą, to dla karty sieciowej może być sporym wysiłkiem.

tyle, że taka sprawa nie jest już normalna. to jest wada, której bez względu na wysiłek być nie powinno.


radził bym udać się do jakiegoś mcdonalda na kanapkę lub zdrowiej po prostu kawę w porze obiadowej. podłączyć się do wifi i wtedy będziemy mogli wykluczyć konfigurację dhcp, routera i innych tam rzeczy. jeśli wifi znowu wywali to tu był bym już bardzo bliski stwierdzenia, że karta sieciowa jest wadliwa.
należy to zgłaszać w ramach gwarancji.

także kolego, liczę na ciebie i smacznego



--------------------
Prywata: MSI GT60: CPU: i7-4910MQ, GPU: NVIDIA GTX 980m 4GB, RAM: 8GB DDR3 2133MHz, SSD: 120GB + 512GB
Praca: Dell Precision 7520: CPU: i7-7820HQ, GPU: NVIDIA Quadro M1200 4GB, RAM: 8GB DDR4 2400MHz, SSD: NVMe 256GB, HDD: 1TB

na sprzedaż CPU intel i7-4810mq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 26-07-2017, 20:02
Nr wypowiedzi: #11





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Ok to pobiorę sterowniki do karty sieciowej z strony HP i zobaczymy czy tak dalej będzie.
Jeśli tak będzie to zawitam do McDonalda biggrin.gif Jeśli mi nie przerwie połączenia ani nic w tym stylu to pójdę do Cyfrowego Polsatu bo stamtąd mam internet i wymienię router wraz z modemem.
Chodź mi się wydaje,że to wina router'a bo sprawdzałem w domu 3 tablety + telefon i również często mi ucinało neta, i jak odłączyłem zasilanie z router'a i modemu i włączyłem ponownie to internet już był.
A później jak i to nie podziała to serwis tak jak mówiłeś.
Ok dzięki za pomoc smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 27-07-2017, 12:16
Nr wypowiedzi: #12





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Cześć jeszcze raz.
Byłem dziś u brata podłączyłem się pod jego sieć poprzez WiFi. Po 2h wróciłem do niego i jak się okazało byłem ciągle połączony z siecią.Dałem 3x połącz/rozłącz,nadal miałem internet po resecie pc'ta również dalej miałem.
Czyli wina tkwi w ? Właśnie w czym w routerze czy modemie?
Jutro jadę do Cyfrowego Polsatu i nie wiem co wymienić.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 1-08-2017, 16:13
Nr wypowiedzi: #13





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Cześć odkopie jeszcze temat.
Wymieniłem u nich router odpaliłem i... to samo.
Pozostaje wymiana modem'u zobaczymy czy to pomoże.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mullrof
dodano 2-08-2017, 6:39
Nr wypowiedzi: #14





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 4 178
Rejestracja: 15/12/11
Nr użytkownika: 45 204
Laptop: MSI GTWX60 ultra zombie power



tak trzymać!


--------------------
Prywata: MSI GT60: CPU: i7-4910MQ, GPU: NVIDIA GTX 980m 4GB, RAM: 8GB DDR3 2133MHz, SSD: 120GB + 512GB
Praca: Dell Precision 7520: CPU: i7-7820HQ, GPU: NVIDIA Quadro M1200 4GB, RAM: 8GB DDR4 2400MHz, SSD: NVMe 256GB, HDD: 1TB

na sprzedaż CPU intel i7-4810mq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 4-08-2017, 11:15
Nr wypowiedzi: #15





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Cze wymieniłem również i modem niestety.... Dalej to samo.
Chyba jednak coś nie tak z karta sieciowa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mullrof
dodano 4-08-2017, 12:20
Nr wypowiedzi: #16





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 4 178
Rejestracja: 15/12/11
Nr użytkownika: 45 204
Laptop: MSI GTWX60 ultra zombie power



jak na innym wifi ci działa to raczej nie.
jeśli inne urządzenia z tym wifi działają to można przyjąć, że router i modem jest też ok.

pech, że karta sieciowa z tym routerem się nie lubią.
ja bym próbował kartę sieciową wymieniać w tym wypadku już. i wcale nie znaczy, że na ten sam model.
pytanie na ile możesz zmienić kartę w tym laptopie


--------------------
Prywata: MSI GT60: CPU: i7-4910MQ, GPU: NVIDIA GTX 980m 4GB, RAM: 8GB DDR3 2133MHz, SSD: 120GB + 512GB
Praca: Dell Precision 7520: CPU: i7-7820HQ, GPU: NVIDIA Quadro M1200 4GB, RAM: 8GB DDR4 2400MHz, SSD: NVMe 256GB, HDD: 1TB

na sprzedaż CPU intel i7-4810mq
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lestatt
dodano 4-08-2017, 15:14
Nr wypowiedzi: #17





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 37
Rejestracja: 17/07/17
Nr użytkownika: 71 402



Masz zapewne racje,że się nie lubią. Dziwi mnie tylko,że np na 1 tablecie zawsze mam,a na 2 pozostałych już nie,tzn połączy 30 min i przerwie. Z tel to też róznie.
Wymiana karty sieciowej ciężka sprawa nie znam się na tym,spróbuje oddać na gwarancje i wierzyć w cud,że mi oddadzą do 14 bo wtedy właśnie lece do pracy na koniec świata.
Mullrof A uważasz,że to może być wina sterowników? Spróbuje zainstalować jakieś starsze.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slavkovic
dodano 26-11-2017, 16:41
Nr wypowiedzi: #18





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 95
Rejestracja: 21/06/17
Nr użytkownika: 71 159



Pozwolę sobie tutaj dopisać swój problem. Chodzi o to że jak mam podłączone pod routera komputer i konsole to wszystko działa jak należy. Kupiłem 2 dni temu laptopka i w jak podłączam jego do wifi to po chwili router gubi internet i nie działa na niczym. Tak jak by laptop w jakiś magiczny sposób blokował router. Ktoś wie jak to możliwe? Dodam jeszcze że jak podłączam go pod router z plusa to tam działa, ale prędkość ściągania jest wręcz tragiczna, chociaż pokazuje że prędkość netu to jakieś 13M.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 22-11-2019 - 9:35