IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

8 Strony: V  « < 6 7 8  
Reply to this topicStart new topic
EB z zagranicy vs. polski Windows od HP (recovery)
fructo
dodano 15-07-2017, 19:59
Nr wypowiedzi: #141





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 239
Rejestracja: 17/01/10
Nr użytkownika: 25 321



To albo sciagam nie to co trzeba, albo sam nie wiem. Uruchamiam jako admin, zero reakcji.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bjorm
dodano 15-07-2017, 20:24
Nr wypowiedzi: #142


マツダ恋人


Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 11 436
Rejestracja: 29/12/09
Nr użytkownika: 24 789



https://www.youtube.com/watch?v=5XKUBf_lBqM


--------------------
DESKTOP: Corsair Air 240 | i7-2700k | GTX OC 1080 Ti | 4K 40'' |
LAPTOP: HP 1020 G1 + TP YOGA S1 + DELL CHROME 13

eGPU: PE4L 2.1b
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mindla
dodano 15-07-2017, 20:36
Nr wypowiedzi: #143





Grupa: Zablokowano
Wypowiedzi: 1 198
Rejestracja: 7/01/13
Nr użytkownika: 53 287



QUOTE(bjorm @ 15-07-2017, 19:44) *
a co bylo nie tak z paczka spolszczajaca? Przeciez na pro to musi dzialac? nie mogles jej sciagnac czy dostales info ze nie mozesz jej sciagnac? istalowalem paczki polskie na win7 pro wiele razy i czasami sie nie chcialy instalowac, ponowna proba po restarcie i szlo zainstalowac na luzie.

Nic nie musi nie zadziała i koniec.
Przecież zgodnie z licencją w Pro nie mozna zmienić języka dopiero wersja Ultimate ma możliwość swobodnej zmiany języka systemu, oczywiście po zainstalowaniu paczki językowej.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EB4U
dodano 15-07-2017, 20:42
Nr wypowiedzi: #144


aka Pan Okoliczny


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 6 307
Rejestracja: 5/01/14
Z: UK
Nr użytkownika: 58 820
Laptop:  + HP



QUOTE(fructo @ 15-07-2017, 18:41) *
Czy jak pobiorę ISO Win7SP1 PL z sieci, to aktywuje mi się na kluczu z naklejki?

Powinien, o ile ISO jest z wersją systemu identyczną z naklejki.
Wersja językowa nie powinna mieć znaczenia.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mindla
dodano 15-07-2017, 20:44
Nr wypowiedzi: #145





Grupa: Zablokowano
Wypowiedzi: 1 198
Rejestracja: 7/01/13
Nr użytkownika: 53 287



QUOTE(EB4U @ 15-07-2017, 20:42) *
Powinien, o ile licencja jest na ten system z naklejki. Wersja językowa nie powinna mieć znaczenia.

I nie ma znaczenia, instalowałem kilka razy polski system Windows 7 na laptopach z RFN z niemiecką klawiaturą i bez kłopotu się aktywował.
Ale aktywowałem go certyfikatem a nie kluczem z naklejki, jesli ma to jakieś znaczenie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bjorm
dodano 15-07-2017, 21:19
Nr wypowiedzi: #146


マツダ恋人


Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 11 436
Rejestracja: 29/12/09
Nr użytkownika: 24 789



przeciez w wersji pro z poziomu windows update masz pobranie paczek jezykowych wiec jak to moze byc nielegalne? no bez jaj.
czekaj a moze ja mowie o win 10 pro, bo tam podmiana i tak wyglada jak w win7 w sensie layoutu i moze dlatego mylę.


--------------------
DESKTOP: Corsair Air 240 | i7-2700k | GTX OC 1080 Ti | 4K 40'' |
LAPTOP: HP 1020 G1 + TP YOGA S1 + DELL CHROME 13

eGPU: PE4L 2.1b
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mindla
dodano 15-07-2017, 22:01
Nr wypowiedzi: #147





Grupa: Zablokowano
Wypowiedzi: 1 198
Rejestracja: 7/01/13
Nr użytkownika: 53 287



No właśnie bez jaj bo mam 5 lat legalny Windows 7 Pro i nie mam możliwości pobrania paczek językowych.
Miałem kiedyś na innym laptopie Windows 7 enterprisse ten na 90 dni był po amgielsku lae można było zainstalować paczki językowe
i oczywiście zainstalowałem polską.
Także Windows 7 pro nie ma możliwości legalnej zmiany języka z poziomu Windows Update, dopiero jak napisałem Ultimate ma tą możliwość.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EB4U
dodano 15-07-2017, 22:14
Nr wypowiedzi: #148


aka Pan Okoliczny


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 6 307
Rejestracja: 5/01/14
Z: UK
Nr użytkownika: 58 820
Laptop:  + HP



W Windowsie 7 z tego co pamiętam nie da się legalnie, tak jak kolega mówi - jedynie wersja Ultimate to miała, tyle że pamiętam, że były jakieś programiki do zmiany języka za pomocą pakietów poza ultimate, ale to było lata temu, no a i takie spolszczenie pewnie nie będzie jak instalacja z polskiej płyty (chodzi o 7).

Ja bym pobrał polskie ISO z netu i spróbował aktywować kluczem z naklejki.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nowiutki
dodano 15-07-2017, 22:51
Nr wypowiedzi: #149





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 8 837
Rejestracja: 9/03/11
Nr użytkownika: 37 490



Te "nieoficjalne" spolszczenie do Win7 pochodzi właśnie z wersji Ultimate. Nie trzeba do tego żadnych "programików" > http://www.windows7.pl/forum/index.php?topic=1407.0#post_pl2


--------------------
eGPU.pl - mój blog o tematyce zewnętrznych kart graficznych do laptopów
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EB4U
dodano 16-07-2017, 1:24
Nr wypowiedzi: #150


aka Pan Okoliczny


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 6 307
Rejestracja: 5/01/14
Z: UK
Nr użytkownika: 58 820
Laptop:  + HP



Możliwe, robiłem to lata temu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Strony: V  « < 6 7 8
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 19-09-2018 - 13:01