IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

 
Closed TopicStart new topic
Podłączenie Pada w diablo 3 pc?
aliennn
dodano 28-10-2018, 13:54
Nr wypowiedzi: #1





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 223
Rejestracja: 31/05/18
Z: Bukowa 28-221 osiek
Nr użytkownika: 73 858
Laptop: alienware m17x r3



Witam mam takie pytanie , czy wie ktoś jak uruchomić pada w grze diablo 3 ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alwego
dodano 28-10-2018, 18:38
Nr wypowiedzi: #2





Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 1 165
Rejestracja: 15/01/11
Z: Szczecin
Nr użytkownika: 35 772



A to ma szanse działać? Sterowanie jest inaczej 'zbudowane', więc na padzie chyba nie da się grać tak wygodnie, skoro trzeba 'pracować' kursorem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kwasior21
dodano 28-10-2018, 18:54
Nr wypowiedzi: #3





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 111
Rejestracja: 9/10/16
Nr użytkownika: 69 168
Laptop: y700



QUOTE(Alwego @ 28-10-2018, 18:38) *
A to ma szanse działać? Sterowanie jest inaczej 'zbudowane', więc na padzie chyba nie da się grać tak wygodnie, skoro trzeba 'pracować' kursorem.

Zapewniam ze po przejsciu diablo 3 na padzie na ps4 nie wyobrazam sobie juz grania w ta gre przy pomocy myszki.
Sterowanie jest swietne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliennn
dodano 28-10-2018, 18:56
Nr wypowiedzi: #4





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 223
Rejestracja: 31/05/18
Z: Bukowa 28-221 osiek
Nr użytkownika: 73 858
Laptop: alienware m17x r3



właśnie też głównie grałem na ps4pro ale sprzedałem konsole dlatego chciałem pograć na pc padem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
darthbercik
dodano 28-10-2018, 19:41
Nr wypowiedzi: #5





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 739
Rejestracja: 6/06/13
Nr użytkownika: 55 752
Laptop: 8470p / iPh 6



QUOTE(aliennn @ 28-10-2018, 18:56) *
właśnie też głównie grałem na ps4pro ale sprzedałem konsole dlatego chciałem pograć na pc padem

nie zrobisz tego, to są dwa osobne rożne klienty gier.


--------------------
Aktualnie : P751DM2-G | 6600k | 1060 6GB | 16gb Impact 2400 | 960 EVO 500gb + Iridium Pro 240gb | Predator 27" XB271H
------------------
Było -> Lenovo z570 -> Y580 -> EB 8470p -> ASUS g56jr -> g551jw
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliennn
dodano 28-10-2018, 22:19
Nr wypowiedzi: #6





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 223
Rejestracja: 31/05/18
Z: Bukowa 28-221 osiek
Nr użytkownika: 73 858
Laptop: alienware m17x r3



widziałem filmiki na youtube ale nie udało mi się uruchomić pada
Go to the top of the page
 
+Quote Post
darthbercik
dodano 29-10-2018, 1:06
Nr wypowiedzi: #7





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 739
Rejestracja: 6/06/13
Nr użytkownika: 55 752
Laptop: 8470p / iPh 6



QUOTE(aliennn @ 28-10-2018, 22:19) *
widziałem filmiki na youtube ale nie udało mi się uruchomić pada

To o czym ty mowisz to przemapowanie przyciskow z pada xpadder-em nic wiecej..


--------------------
Aktualnie : P751DM2-G | 6600k | 1060 6GB | 16gb Impact 2400 | 960 EVO 500gb + Iridium Pro 240gb | Predator 27" XB271H
------------------
Było -> Lenovo z570 -> Y580 -> EB 8470p -> ASUS g56jr -> g551jw
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliennn
dodano 29-10-2018, 7:10
Nr wypowiedzi: #8





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 223
Rejestracja: 31/05/18
Z: Bukowa 28-221 osiek
Nr użytkownika: 73 858
Laptop: alienware m17x r3



To nie dobrze bo jak dla mnie tego typu gry są nie grywalne na pc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shly
dodano 29-10-2018, 12:14
Nr wypowiedzi: #9





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 2 591
Rejestracja: 28/05/13
Nr użytkownika: 55 643
Laptop: różnie



Ja za to nie rozumiem jak w to można grać na padzie blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
reven1010
dodano 29-10-2018, 12:33
Nr wypowiedzi: #10


Głupota powinna boleć.


Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 4 143
Rejestracja: 13/06/11
Nr użytkownika: 39 959
Laptop: Dell G5



QUOTE(shly @ 29-10-2018, 13:14) *
Ja za to nie rozumiem jak w to można grać na padzie blink.gif

Próbowałeś? Ja miałem podobne myślenie, zwłaszcza, że wychowałem się w czasach świetności D2. Ale jak kupiłem PS3 używkę z D3 i spróbowałem - bajka. Dużo wygodniej niż na kompie. Nie spodziewałem się że będzie aż taka różnica. W zasadzie to spodziewałem się, że będzie mega niewygodnie tongue.gif Świetna sprawa i Co-Op tez jest fajny na jednym tv


--------------------
SPRZEDAM CHEMIĘ BUDOWLANĄ HURT PW
Laptop: Dell G5 i5-8300H | 8GB DDR4 2666MHz | GTX 1060 6GB | Samsung 970 Evo 250GB NVME + 480GB Patriot Burst | Win 10 Home
PC: Ryzen 2600 @4.0GHz 1,28VCore | Grandis XE1236v2 | MSI B450 Tomahawk | Samsung 970 Evo 250GB NVME | Crucial MX300 750GB | Toshiba 2TB 7200rpm | EVGA FTW GTX 1070 8GB | 16GB DDR4 3200MHz G.Skill Ripjaws | EVGA B3 650W | Fractal Design Define C | Win 10 Home
---
Star 486-n (wciąż działa) ->Acer 3002lm -> Acer Aspire 5100 -> Asus K50AB -> Asus K53SV -> Clevo P150HM -> Thinkpad Edge E430 -> Elitebook 8460p -> HP 6730S -> Dell G5
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alwego
dodano 29-10-2018, 12:45
Nr wypowiedzi: #11





Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 1 165
Rejestracja: 15/01/11
Z: Szczecin
Nr użytkownika: 35 772



Ja również pierw grałem w D3 na padzie u kolegi. potem kupiłem na PC i mały zawód, autoaim nie działa sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shly
dodano 29-10-2018, 13:40
Nr wypowiedzi: #12





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 2 591
Rejestracja: 28/05/13
Nr użytkownika: 55 643
Laptop: różnie



QUOTE(reven1010 @ 29-10-2018, 12:33) *
Próbowałeś? Ja miałem podobne myślenie, zwłaszcza, że wychowałem się w czasach świetności D2. Ale jak kupiłem PS3 używkę z D3 i spróbowałem - bajka. Dużo wygodniej niż na kompie. Nie spodziewałem się że będzie aż taka różnica. W zasadzie to spodziewałem się, że będzie mega niewygodnie tongue.gif Świetna sprawa i Co-Op tez jest fajny na jednym tv

W Diablo 3 akurat nie biggrin.gif
mam starego xboxa 360 leży i się kurzy pad mnie wkurza totalnie, kolega wyżej piszę coś o autoaimie to rozumiem, że jest to jakoś dostosowane pod pada, ale nie wyobrażałem sobie nigdy hack and slasha na padzie... biggrin.gif wolę klikać to samo gry FPS no dla mnie trafienie w cel padem to porażka.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alwego
dodano 29-10-2018, 13:50
Nr wypowiedzi: #13





Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 1 165
Rejestracja: 15/01/11
Z: Szczecin
Nr użytkownika: 35 772



No właśnie w D3 wygląda to tak, że na PC musisz kliknąć na atakowany cel. Na konsoli, klikasz przycisk ataku, i Twoja postać 'macha mieczem' albo strzela z łuku. I albo coś się nawinie i zada obrażenia, albo pomacha w powietrzu. Czegoś takiego jak kursor na konsoli chyba nawet nie ma, zero konieczności celowania, 100% celności gwarantowane, a nie jakieś pudło, bo się kliknęło 2 piksele za bardzo w lewo i się w hitbox nie zmieściliśmy biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shly
dodano 29-10-2018, 13:57
Nr wypowiedzi: #14





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 2 591
Rejestracja: 28/05/13
Nr użytkownika: 55 643
Laptop: różnie



No właśnie takie to za proste biggrin.gif, tak samo jakieś autocelowanie/wspomaganie celowania w strzelankach to mi się mija z celem, ale jak komuś pasuje to spoko nie neguje.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliennn
dodano 29-10-2018, 16:07
Nr wypowiedzi: #15





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 223
Rejestracja: 31/05/18
Z: Bukowa 28-221 osiek
Nr użytkownika: 73 858
Laptop: alienware m17x r3



Na padzie w takie gry poprostu wygodniej może ma ktoś na to patent?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shly
dodano 29-10-2018, 21:39
Nr wypowiedzi: #16





Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 2 591
Rejestracja: 28/05/13
Nr użytkownika: 55 643
Laptop: różnie



Napisał Ci darthbercik że nie ma.To dwie różne wersje gry jednak.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aliennn
dodano 29-10-2018, 21:59
Nr wypowiedzi: #17





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 223
Rejestracja: 31/05/18
Z: Bukowa 28-221 osiek
Nr użytkownika: 73 858
Laptop: alienware m17x r3



To szkoda w takim razie temat do zamknięcia
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 19-07-2019 - 0:02