Days Gone [PS4 Ex] |
Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )
![]() ![]() |
Days Gone [PS4 Ex] |
![]()
Nr wypowiedzi:
|
|
Grupa: Forowicz Wypowiedzi: 583 Rejestracja: 28/03/16 Nr użytkownika: 67 834 ![]() |
Nie znazałem wątku na temat tego exa Sony.
Może ktoś chce podyskutować? Ja właśnie ukończyłem grę i mogę co nie co powiedzieć o tym tytule. Moja ocena - 8.5/10 |
|
|
![]()
Nr wypowiedzi:
|
|
![]() aka Pan Okoliczny Grupa: + Zasłużony Wypowiedzi: 6 992 Rejestracja: 5/01/14 Z: UK Nr użytkownika: 58 820 Laptop: + HP ![]() |
Zamówiłem z ciekawości, bo ogólnie na rynku jakaś bryndza.
Za tydzień zaczynam 2 tyg. urlopu to popykam. Zamówiłem też taką gierkę „Everspsce”, na pierwszy rzut oka może przypominać starego Freelancera, w którego kiedyś namiętnie grałem. |
|
|
![]()
Nr wypowiedzi:
|
|
Grupa: Forowicz Wypowiedzi: 583 Rejestracja: 28/03/16 Nr użytkownika: 67 834 ![]() |
Obecnie to jedyny tytuł w którym zrobiłem platyne i dalej miałem ochote pojezdzic i rozwalac hordy.
Gra ma mieszane opinie ale u mnie ocena wzrosła do 9/10. |
|
|
![]()
Nr wypowiedzi:
|
|
![]() aka Pan Okoliczny Grupa: + Zasłużony Wypowiedzi: 6 992 Rejestracja: 5/01/14 Z: UK Nr użytkownika: 58 820 Laptop: + HP ![]() |
Pograłem kilkanaście h i mi gra kompletnie nie podeszła, jakaś taka wtórna, gdy już po raz n-ty otwierasz wrak jakiegoś samochodu w poszukiwaniu tych samych rzeczy, świat jakiś taki pusty (ok, rozumiem apokalipsa zombie), wymuszone sceny ze skradaniem, żeby podłsuchiwać i "pancerność" kombinezonów tych naukowców i żołnieży, rażące błędy typu ptaki próbujace w nieskończonośc przelecieć przez ogrodzenie, automatyczne zmiany pory dnia gdy przybywsz wykonac misję, dziwaczni a la "bossowie", typu niedźwieź, czy ten zombie przy wraku samolotu (dalej nie grałem) - ogólnie jakaś taka nie teges, zresztą zombie to nie mój kklimat, więc jestem w stanie zrozumieć, dlaczego nie każdemu może pasić.
Teraz tylko czekać Death Stranding |
|
|
![]()
Nr wypowiedzi:
|
|
Death Stranding to akurat tytuł, na który nie wiadomo czy warto czekać. Z jednej strony geniusz Hideo, z drugiej dziwaczny gameplay.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies | Zegar wskazuje: 5-12-2019 - 22:42 |