IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topic
K sodimm ddr4 2x4 lub 2x8 3000-3200mhz, Nie za miliony
sgl
dodano 26-11-2019, 21:55
Nr wypowiedzi: #1





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 905
Rejestracja: 8/03/15
Nr użytkownika: 64 102



Kupie sodimm ddr4 2x4 lub 2x8 3000-3200mhz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aerokski
dodano 26-11-2019, 22:06
Nr wypowiedzi: #2





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 72
Rejestracja: 14/04/16
Nr użytkownika: 67 969
Laptop: Clevo P870DM3-G 1080 SLI :D



Jbc za około 300 zł da się dorwać 2 x 8GB kingstony hyperx 2666 które można podkręcić do 3200mhz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Luqart
dodano 26-11-2019, 22:07
Nr wypowiedzi: #3





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 26 574
Rejestracja: 26/12/12
Nr użytkownika: 52 998



QUOTE(Aerokski @ 26-11-2019, 22:06) *
Jbc za około 300 zł da się dorwać 2 x 8GB kingstony hyperx 2666 które można podkręcić do 3200mhz

Problem w tym, że nie w każdym laptopie da się kręcić pamięci.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aerokski
dodano 26-11-2019, 22:10
Nr wypowiedzi: #4





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 72
Rejestracja: 14/04/16
Nr użytkownika: 67 969
Laptop: Clevo P870DM3-G 1080 SLI :D



A w intel XTU ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Luqart
dodano 26-11-2019, 22:11
Nr wypowiedzi: #5





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 26 574
Rejestracja: 26/12/12
Nr użytkownika: 52 998



QUOTE(Aerokski @ 26-11-2019, 22:10) *
A w intel XTU ?

A gdzie indziej biggrin.gif Chyba tylko w XTU da się pamięci podkręcać.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aerokski
dodano 26-11-2019, 22:14
Nr wypowiedzi: #6





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 72
Rejestracja: 14/04/16
Nr użytkownika: 67 969
Laptop: Clevo P870DM3-G 1080 SLI :D



No np. w biosie. Myślałem że w takim np. Lenovo Y540 jest blokada w biosie, ale da się ją ominąć instalując XTU i tam kręcić.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sgl
dodano 26-11-2019, 22:19
Nr wypowiedzi: #7





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 905
Rejestracja: 8/03/15
Nr użytkownika: 64 102



Chyba tylko w MSI gt83 nie ma blokady w biosie a tak tu tylko xtu chyba że jakiś inny program podejdzie jeszcze.
Mam teraz kingstony 2400mhz ale jakoś niechce mi się ich kręcić nie przepadam za xtu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aerokski
dodano 26-11-2019, 22:22
Nr wypowiedzi: #8





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 72
Rejestracja: 14/04/16
Nr użytkownika: 67 969
Laptop: Clevo P870DM3-G 1080 SLI :D



Hyperx ? Daj screena z thaipoon burnera ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sgl
dodano 26-11-2019, 22:38
Nr wypowiedzi: #9





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 905
Rejestracja: 8/03/15
Nr użytkownika: 64 102



Raczej chyba zwykle mam bez hyperx standardowe w msi gt73 dokładnie teraz nie powiem bo niema mnie w domu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 13-12-2019 - 16:25