IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topic
[s] PC biuro/dom Fujitsu P757/E90 6 gen.
grzybek141
dodano 5-07-2020, 23:36
Nr wypowiedzi: #1





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4 516
Rejestracja: 30/11/09
Z: WO
Nr użytkownika: 24 068
Laptop: "oldie but goodie" 6570b -> 8570w :)



Witam,

Wpadł mi taki biurowiec , na 6 gen.

Parametry:
i3 6100
BRAK RAM
500GB 3.5 cala
Jest slot na m.2 dysk
Prawdopodobnie licencja na W10 PRO w bios zapisana bo jest naklejka,jutro testy jak ram zorganizuje wink.gif

I to tyle biggrin.gif Co ciekawe ma złącze na grafikę , więc można coś tam niedużego wrzucić , jednak zasilacz to tylko 280W (ale naklejka 80 gold plus jest cool.gif ) Wentylator OEM jakiś mały , ale tez od Cooler Master.

PC w środku nie nie zakurzony , według mnie to lerzak magazynowy , obudowa ma trochę rys , jutro wrzucę zdjęcia i to jak już coś postawie na nim.

Tutaj jest karta techniczna od producenta https://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications...MO-P757-E90.pdf

Ile takie coś może być warte?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Yedi
dodano 7-07-2020, 23:46
Nr wypowiedzi: #2





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 1 094
Rejestracja: 25/07/11
Z: NDM
Nr użytkownika: 41 108
Laptop: Lenovo X250



Czy zasilacz ma wtyczkę 6 pin do grafiki ?


--------------------
Indoor: R5-1600/16GB/RX470 Strix /1TB SSD :)
Indoor: HP 820 G2/i5/16GB/FHD IPS Touch/500GB SSD/Win 10
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grzybek141
dodano 8-07-2020, 11:24
Nr wypowiedzi: #3





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4 516
Rejestracja: 30/11/09
Z: WO
Nr użytkownika: 24 068
Laptop: "oldie but goodie" 6570b -> 8570w :)



Nie ma , w nim jest tak , że jest duża wtyczka na płytę główną i np. zasilanie dysku to taka 4 pinowa z PG do dysku. Z zasilacza jest jedna kostka tylko.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grzybek141
dodano 8-07-2020, 13:20
Nr wypowiedzi: #4





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4 516
Rejestracja: 30/11/09
Z: WO
Nr użytkownika: 24 068
Laptop: "oldie but goodie" 6570b -> 8570w :)



Dziś wieczorem postawię system i wrzucę fotki , na drugim sprzęcie który sobie zostawiam , w10 się aktywował sam więc jakaś licencja i tutaj musi być wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grzybek141
dodano 9-07-2020, 11:21
Nr wypowiedzi: #5





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4 516
Rejestracja: 30/11/09
Z: WO
Nr użytkownika: 24 068
Laptop: "oldie but goodie" 6570b -> 8570w :)



Aktualizacja , wrzucony na allegro , za 100 więcej , mogę wrzucić 512GB nvme PM951.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wacek_1984
dodano 10-07-2020, 16:26
Nr wypowiedzi: #6


Jestem tylko w połowie zły


Grupa: + Zasłużony
Wypowiedzi: 4 973
Rejestracja: 1/08/09
Z: Warszawa
Nr użytkownika: 20 988
Laptop: T420, T705, PC



Jakby kogoś interesowało to GTX1050 działa bez problemu w tym kompie.


--------------------
Chodzi o to czy istnieje kraniec wszechświata i czy jest on otoczony drutem kolczastym.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grzybek141
dodano 10-07-2020, 18:06
Nr wypowiedzi: #7





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4 516
Rejestracja: 30/11/09
Z: WO
Nr użytkownika: 24 068
Laptop: "oldie but goodie" 6570b -> 8570w :)



Dzięki za informacje wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grzybek141
dodano 12-07-2020, 12:33
Nr wypowiedzi: #8





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4 516
Rejestracja: 30/11/09
Z: WO
Nr użytkownika: 24 068
Laptop: "oldie but goodie" 6570b -> 8570w :)



Zmiana ceny
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grzybek141
dodano 27-07-2020, 9:24
Nr wypowiedzi: #9





Grupa: Forowicz
Wypowiedzi: 4 516
Rejestracja: 30/11/09
Z: WO
Nr użytkownika: 24 068
Laptop: "oldie but goodie" 6570b -> 8570w :)



Podbijam
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 5-08-2020 - 7:02