IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

Reply to this topicStart new topic
MSI U100
tanika
nadaj 29-01-2009, 22:52
Nr wypowiedzi: #1

nynuś

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 1
Nr użytkownika: 17 450

witam,
chciałam sobie zakupić laptop 10" ale się waham. Zastanawiałam się nad modelem MSI Wind U100-020PL ale nie wiem czy warto inwestować w takie małe cudo. Może posiada ktoś takiego mini laptopa i podzieli się ze mną opinią? Zastanawia mnie, czy ekran nie jest zbyt mały. Mam normalnej wielkości laptopa, czyli 15" ale jest on trochę ciężki, a dość często muszę z nim biegać na uczelnie:/ Kuszą mnie te małe rozmiary i waga:)
Dzięki za pomoc.
Go to the top of the page

+Quote Post
Tomasz Cyba
nadaj 29-01-2009, 22:55
Nr wypowiedzi: #2

Naczelny Notebookcheck.pl

Grupa: Naczelny
Wypowiedzi: 10 091
Z: Warszawa
Nr użytkownika: 2
Laptop: MSI VR340

MSI Wind, pierwsze wrażenia

--------------------

+Quote Post
Sparc
nadaj 29-01-2009, 23:25
Nr wypowiedzi: #3

Ponboczek

Grupa: Redaktor
Wypowiedzi: 6 679
Nr użytkownika: 75
Laptop: Fujitsu-Siemens LifeBook E8310

Asus EeePC 1000 jest lepszy.

--------------------
Some systems don't need improvement:
Jeśli nie Windows, to co? Dlaczego Linux? 8 powodów, dla których powinieneś przesiąść się na Linuksa Linux ładniejszy niż Vista Windows kontra Linux - jaki system do domu? Windows - Linux - Mac OS X na ringu Nie bój się pingwina! - 10 powodów, aby wybrać Linuksa Ile kosztuje DARMOWY upgrade do Windows 7
KDE 4.1 - panna brzydka, ale (wreszcie!) cnotliwa
Ubuntu vs Vista: Bitwa o pulpit Ubuntu Linux kontra Windows Vista Ubuntu okiem sprzedawcy komputerow Jak kompletnie zastąpić Windowsa przez Ubuntu. Część pierwsza. Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon: Krytyczna recenzja Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon - godny rywal Visty? Ubuntu Linux 8.04 LTS - najbardziej oczekiwana dystrybucja tej wiosny
Mandriva w natarciu, czyli walka o klienta trwa Mandriva 2008 Spring - ładnie, szybko, przyjemnie
SUSE w wersji Enterprise - odmienione, lepsze, nowocześniejsze OpenSUSE 10.2 - prawie jak objawienie openSUSE Linux 10.3 - powrót do źródeł? OpenSUSE 11.0 - zainstaluj, a nie pożałujesz!
Fedora 7 kontratakuje Fedora 8 - pierwsze testy wersji finalnej Kapelusze z głów - oto Fedora 9
Debian 4.0 - przełom, czy niepotrzebne innowacje? Debian 5.0 - jak zwykle opóźniony w rozwoju. I tak ma być! BSD - świat wolności niewymuszonej
Przesiadka na Maca, czyli tam. I z powrotem? Przesiadka na Maca, czyli tam i z powrotem? (czesc II) Przesiadka na Maca, czyli tam i z powrotem? (czesc III) Jabłko na biurku, czyli przesiadka na Maca (część IV) Uroki Macintosha MyApple

+Quote Post
Pokrzept
nadaj 30-01-2009, 0:13
Nr wypowiedzi: #4

karlus

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 125
Nr użytkownika: 15 111
Gadu: 7776328
Laptop: Toshiba L10 - emerytura // Compal HEL 80 - emerytura // T400 NM38JPB - nowy nabytek // Wind U100

Osobiście polecałbym poszukaćTutaj. Sam dokonywałem zakupu w tej firmie i jestem w pełni zadowolony. Model który chcesz kupic jest zdecydowanie zbyt drogi. 3 komorowa bateria okaże się zapewne strasznym rozczarowaniem w sprzęcie, który z założenia ma być mobilny. Modele z 2 GB RAMu, i 6 komorową baterią są niewiele droższe, a znacznie uprzyjemniają współpracę użytkownia ze sprzętem.

Kupowałem model 404PL-2 kilka miesięcy temu i nie żałuję wydanych na niego pieniędzy. Jeżeli zamierzasz używać go do surfowania po internecie w przerwie między zajęciami, pisania niewielkich dokumentów/sprawozdań, oglądania filmów w podróży nada się jak najbardziej. Jedyna bariera to bariera finansowa, jeżeli stać cię na wydatek 1400 zł na drugiego laptopa nie zastanawiaj się długo smile.gif

+Quote Post
Pareo
nadaj 25-02-2009, 20:11
Nr wypowiedzi: #5

cielepa
*

Grupa: Subiekt
Wypowiedzi: 2
Nr użytkownika: 18 070

Za MSI wybrałbym ASUS EEE 1000H. Warto też poczekać bo ponoć w kwietniu mają się pojawić takie Netbook plus ekran dotykowy równa się Eee PC T91

+Quote Post
Reklama
nadaj 25-02-2009, 20:11
Nr wypowiedzi: #

.

Quote Post
Sylwester Cyba
nadaj 25-02-2009, 20:15
Nr wypowiedzi: #6

Koordynator Notebookcheck.pl

Grupa: Administrator
Wypowiedzi: 6 183
Z: Warszawa
Nr użytkownika: 1
Gadu: 1383975

Cóż to za desperacja i najazd Proline na nasze forum? Przenoszę do właściwej grupy użytkowników...

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

RSS Wersja Lo-Fi Zegar wskazuje: 3-09-2010 - 16:56