IPB

Witamy gościa ( Logowanie | Rejestracja )

3 Strony: V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
Przenośny głośnik CLARUS PS-9515, ciekawostka z biedronki :)
twz
nadaj 30-01-2011, 19:08
Nr wypowiedzi: #21


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 9
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 255



Można podłączyć odtwarzacz mp3.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oloooo
nadaj 31-01-2011, 18:03
Nr wypowiedzi: #22


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 2
Rejestracja: 31/01/11
Nr użytkownika: 36 310



Chcialbym chyba zakupic ten glosnik lecz nie wiem jak gra...chodzi mi czy nadawalby cie na dwor...ogniska , melanze itp... czy moglbys ktos z was kto ma ten glosnik nagarc filmik jak on glosno moze grac...wiem ze to mi nie odzwierciedli rzeczywistej "mocy"...no ale chociaz to bedzie dobre...prosze o jak najszybsza odp gdyz za niedlugo zapewne glosnikow nie bedzie w biedrze...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kamil2232
nadaj 31-01-2011, 18:47
Nr wypowiedzi: #23


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 8
Rejestracja: 30/01/11
Nr użytkownika: 36 269
Laptop: nie



Jest głośny dość więc nadawał by sie kupilem dziś i jest zajebisty polecam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
twz
nadaj 31-01-2011, 19:51
Nr wypowiedzi: #24


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 9
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 255



Zgadzam się z kamilem wink.gif Jest dość głośny, więc np. na ognisku wystarczy spokojnie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amaly1985
nadaj 31-01-2011, 23:45
Nr wypowiedzi: #25


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 5
Rejestracja: 31/01/11
Nr użytkownika: 36 322
Laptop: -



Witajcie też kupiłem ten głośnik i tak się zastawaniem czy baterie można lądować w telefonie noki 6030?? Też mam problem z radiem nie dam rady go włączyć i ustawić próbowałem wszystkiego i nic pomożecie ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
reklama
nadaj 31-01-2011, 23:45
Nr wypowiedzi: #


.









Go to the top of the page
 
Quote Post
twz
nadaj 1-02-2011, 13:39
Nr wypowiedzi: #26


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 9
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 255



Musisz podłączyć kabel line in, i wtedy szukaj najlepiej przyciskiem "play".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kamil2232
nadaj 1-02-2011, 15:07
Nr wypowiedzi: #27


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 8
Rejestracja: 30/01/11
Nr użytkownika: 36 269
Laptop: nie



QUOTE(amaly1985 @ 31-01-2011, 23:52) *
Witajcie też kupiłem ten głośnik i tak się zastawaniem czy baterie można lądować w telefonie noki 6030??
Moze byc do 6030 próbowałem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amaly1985
nadaj 2-02-2011, 15:26
Nr wypowiedzi: #28


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 5
Rejestracja: 31/01/11
Nr użytkownika: 36 322
Laptop: -



I Dalej to radio w tym głośniku nie chodzi napiszcie mi na gg jak go uruchomić moje gg 325292
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grabekart
nadaj 2-02-2011, 16:33
Nr wypowiedzi: #29


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 6
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 257



QUOTE(grabekart @ 30-01-2011, 13:15) *
Udało się uruchomić radyjko smile.gif Po wielu kombinacjach doszedłem (również dzięki tutejszej pomocy), że trzeba podłączyć przewód line-in a później przytrzymać przez pare sekund przycisk play/pause. Zacznie się automatyczne wyszukiwanie stacji radiowych (trzeba chwile zaczekać aż przestanie migać zielone światełko), a później tylko przyciskami przód tył wybierać stacje. Sprzęt b. dobry jak za tą cenę. Polecam.

Tak się robi żeby radyjko zadziałało cool.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amaly1985
nadaj 2-02-2011, 16:54
Nr wypowiedzi: #30


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 5
Rejestracja: 31/01/11
Nr użytkownika: 36 322
Laptop: -



Ale to nic ni dało włączam głośnik potem przytrzymuje parę sekund pley pausa ale to nic nie daje sad.gif Co robię nie tak??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bencek
nadaj 2-02-2011, 19:40
Nr wypowiedzi: #31


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 2
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 242



QUOTE(kinimod @ 29-01-2011, 16:18) *
Czy teraz znajduję Ci stacje?
Pytam bo też kupiłem i mi nie znajduje - poza tym super gra.



Teraz po wymianie wyszukuje stajcie bez problemu, nawet dość szybko. (kolo 1-2 minut)

Bateria trzyma kolo 8 godzin ciągłego słuchania.

Jest nieodporne na prąd WCz, przy złączeniu nadajnika np. gdy załączę nadajnik w pasmie amatorskim UKF , zmienia się samoczynnie ustawienie z radia na czytnik kart SD lub inne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grabekart
nadaj 2-02-2011, 23:05
Nr wypowiedzi: #32


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 6
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 257



QUOTE(amaly1985 @ 2-02-2011, 17:01) *
Ale to nic ni dało włączam głośnik potem przytrzymuje parę sekund pley pausa ale to nic nie daje sad.gif Co robię nie tak??

To od początku. Podłącza się kabelek Line in. Włącza się głosnik, przyciskiem input przełącza się pomiędzy funkacjami odczytu z karty pamięci, radiem, usb oraz żródłem zewnętrzym z Line in. Musisz ustawić na radio, czyli przyciskiem input przełączyć na radio, po tym poznacz, że będzie szumieć :-) Później wciskasz na pare sekund (okolo 3-4) przycisk Play/pause i powinno się coś dziać, czyli zacząć się wyszukiwanie stacji (chyba miga przy tym zielona dioda Power). Po zakończeniu tego procesu przyciskami przód lub tył wyszukujesz znalezione przed radyjko stacje. U mnie zadziałało chociaż też na początku miałem z tym problem i chciałem odnieść do biedrony. Pozdro.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amaly1985
nadaj 3-02-2011, 9:26
Nr wypowiedzi: #33


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 5
Rejestracja: 31/01/11
Nr użytkownika: 36 322
Laptop: -



Ale ten przycisk input coś się nie chce działać sad.gif Też tak miałeś ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grabekart
nadaj 3-02-2011, 16:28
Nr wypowiedzi: #34


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 6
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 257



U mnie przycisk input działa bez zarzutu. A pozostałe funkcje odtwarzania głośnika działają? tzn odczyt z karty pamięci, usb oraz ze źródła zewnętrznego np. komputera(podłączanego przewodem do wejścia line-in)? Jeśli tak to przycisk input musi działać. Pierwsze ustawienie po włączeniu głośnika to odczyt z karty pamięci, drugie to radio, czyli włącz głośnik, pogłoś troche, podłącz przewodzik do wejścia line-in i naciśnij raz przycisk input żeby przełączyło się na radio. Później naciskasz dłużej przycisk play/pause i powinno zacząć się wyszukiwanie stacji. Reszta jak wyżej. Jak nie działa to biedrony z reklamacją pewnie trzeba.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hubu999
nadaj 5-02-2011, 14:42
Nr wypowiedzi: #35


cielepa
*

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 16
Rejestracja: 16/12/10
Nr użytkownika: 34 863
Laptop: Asus 1215n



Witam!
Również zakupiłem ten głośnik i mam pewne pytanie. Jeśli go podlączam do netbooka przez inline i nie gra muzyka to tak cicho "charszczy", jak podlaczam mp3 tez charszczy ale jak wkladam karte SD to nie ma takiego dzwięku. Od czego to zależy?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adriano12
nadaj 5-02-2011, 20:13
Nr wypowiedzi: #36


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 1
Rejestracja: 5/02/11
Nr użytkownika: 36 462
Laptop: 122



angry.gif dzisiaj kupilem clarus ps-9515 i cos sie dzieje bo wlancza sie tylko przy komputerze angry.gif morze ktos wie co sie stalo
mellow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
twz
nadaj 5-02-2011, 20:25
Nr wypowiedzi: #37


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 9
Rejestracja: 29/01/11
Nr użytkownika: 36 255



Jeśli nie gra muzyka, mój też tak trzeszczy cichutko, ale praktycznie jest to nie do usłyszenia z odległości 0,5m ;d
Go to the top of the page
 
+Quote Post
perun
nadaj 7-02-2011, 12:03
Nr wypowiedzi: #38


karlus
****

Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 112
Rejestracja: 14/11/08
Z: Gdynia
Nr użytkownika: 15 683
Laptop: HP 6735s, Lenovo Y550



Nie kumam 90% ludzi ma problemy z tym głośnikiem, a i tak następni go kupują to jakis fenomen - chyba zaraz też pobiegnę kupić dla zasady.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grigori
nadaj 7-02-2011, 17:23
Nr wypowiedzi: #39


epny
*******

Grupa: + Adherent
Wypowiedzi: 573
Rejestracja: 3/05/07
Nr użytkownika: 1 204
Laptop: iPad



QUOTE(perun @ 7-02-2011, 12:10) *
Nie kumam 90% ludzi ma problemy z tym głośnikiem, a i tak następni go kupują to jakis fenomen - chyba zaraz też pobiegnę kupić dla zasady.

Podejrzewam, że niektóre problemy wynikają z nieumiejętności używania sprzętu


--------------------
Acer TM 2300 -> Asus F5V -> Acer Aspire 5730ZG -> Lenovo Y530 -> Acer Aspire 7741G / Samsung N150 / MSI X420 -> ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kamil2232
nadaj 9-02-2011, 13:03
Nr wypowiedzi: #40


nynuś


Grupa: Forumowicz
Wypowiedzi: 8
Rejestracja: 30/01/11
Nr użytkownika: 36 269
Laptop: nie



QUOTE(grigori @ 7-02-2011, 17:30) *
Podejrzewam, że niektóre problemy wynikają z nieumiejętności używania sprzętu
80% Nie wie jak to uzywać bo może to jest dla kogos nowosc pozostałe 10%to jakies wadliwe sztuki które trzeba wyminic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Strony: V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek (1 gości i 0 użytkowników anonimowych)
0 użytkowników:

 



RSS Wersja Lo-Fi_|_Informacja o cookies Zegar wskazuje: 18-04-2014 - 1:13