Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Lenovo ideapad 100 15IBD

Problemy sprzętowe
    2
    7
    1644
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lukash9999 last edited by

Witam,
      opisywałem już problem w dziale "problemy z oprogramowaniem" ale teraz już sam nie wiem czy nie jest to kwestia problemu z kartą graficzną. Mam problem z ww. notebookiem a dokładnie z jego grafiką. Próbowałem zarówno sterowników od Lenovo jak i bezpośrednio od Intela. Żadne nie przynoszą pożądanego skutku i ciągle mam problem z "indeksem wydajności systemu Windows" i co za tym idzie z brakiem wspomagania karty graficznej bo nawet głupi pasjans wyrzuca info że: "nie odnaleziono urządzeń graficznych i nie chce się uruchomić. Może ktoś miał taki problem i się z nim uporał? Bo mi już ręce opadają...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • kamilo23
        kamilo23 Zasłużony last edited by

Na jakim systemie?

• L

7 64 bit

• kamilo23

Dzieje się tak od początku na tym systemie? Nie masz problemów z temp?

• L

Nie, wszystko ok. Wcześniej wyrzucało błąd explorera ale po przeinstalowaniu systemu przeszło

• kamilo23

Wszystkie sterowniki odnośnie sprzętu system rozpoznaje normalnie? Wątpię czy to jest problem grafiki. Tak jakby nagle przestał działać sterownik karty grafiki, możliwe że jakiś konflikt sprzętowy.

• L

On od samego poczatku nie działa. Bez sterownika rozpoznaje standardowo jako karta VGA i działa bez akceleracji sprzętowej a po zainstalowaniu sterownika w ogóle nie wykrywa urządzeń graficznych.

• 1 / 1
                  • First post
                    Last post