Lenovo ideapad 100 15IBD
-
Witam,
opisywałem już problem w dziale "problemy z oprogramowaniem" ale teraz już sam nie wiem czy nie jest to kwestia problemu z kartą graficzną. Mam problem z ww. notebookiem a dokładnie z jego grafiką. Próbowałem zarówno sterowników od Lenovo jak i bezpośrednio od Intela. Żadne nie przynoszą pożądanego skutku i ciągle mam problem z "indeksem wydajności systemu Windows" i co za tym idzie z brakiem wspomagania karty graficznej bo nawet głupi pasjans wyrzuca info że: "nie odnaleziono urządzeń graficznych i nie chce się uruchomić. Może ktoś miał taki problem i się z nim uporał? Bo mi już ręce opadają... -
Na jakim systemie?
-
7 64 bit
-
Dzieje się tak od początku na tym systemie? Nie masz problemów z temp?
-
Nie, wszystko ok. Wcześniej wyrzucało błąd explorera ale po przeinstalowaniu systemu przeszło
-
Wszystkie sterowniki odnośnie sprzętu system rozpoznaje normalnie? Wątpię czy to jest problem grafiki. Tak jakby nagle przestał działać sterownik karty grafiki, możliwe że jakiś konflikt sprzętowy.
-
On od samego poczatku nie działa. Bez sterownika rozpoznaje standardowo jako karta VGA i działa bez akceleracji sprzętowej a po zainstalowaniu sterownika w ogóle nie wykrywa urządzeń graficznych.