[k] i7 3ciej generacji
-
Witajcie
Mam pytanie miałby ktoś i7ke 3ciej generacji po mniej chorych pln-ach jak na allegromoże komuś zalega taka w szufladzie lub pląta się pod biurkiem
Poszukuje do mojego t430 na upgrade po taniości -
Możliwe że w przyszłym tyg będę sprzedawał swojego 3630qm
Jak nic nie znajdziesz to odezwij się w przyszłym tyg -
a ile to jest dla ciebie normalna cena ?
-
-
Mogę się mylić ale okolice 300zł to chyba norma za 3630QM. Kupujący by pewnie chciał zawsze taniej a sprzedający zawsze więcej ale tak około tej kwoty chodzą
-
Mogę się mylić ale okolice 300zł to chyba norma za 3630QM. Kupujący by pewnie chciał zawsze taniej a sprzedający zawsze więcej ale tak około tej kwoty chodzą
Fakt wolał bym taniej
-
To musisz dogadać się jak ja z kims i kupić całego uszkodzonego lapka z jakąś i7 sprawną i resztę pozbyć(koledze i7 3630 wyszła chyba coś ok 100zł ale to szczególny przypadek bo resztę laptopa ja potrzebowałem i kolega z forum też coś sobie odkupił)
-
Ja mam GT60 z i7 to może kupić go ode mnie, procek sobie wziąć a resztę puścić dalej
-
-
Dla Ciebie zawsze
-
-
Aktualne:)
-
ciągle szukam
-
najlepiej 3720qm//3740qm/3820qm lub 3840qm
-
Po przeczytaniu całego wątku na stronie lenovo jednak jeśli już to tylko 3612qm/3632qm
jednak t430stka nie bardzo radzi sobie z 45w cpu
-
Potrzeba Ci tak bardzo ta i7 czy po prostu chcesz mieć i7 w stopce? Te z obniżonym TDP to nie wiem czy jest taki duży przeskok względem jakiejś mocniejszej i5 ? Może lepiej iść w i5 powiedzmy 3360m ? Nikt Ci tanio takiej i7 nie odda , tym bardziej tutaj na forum.
-
jak go na 300zeta nie stać to szkoda słów ...
-
Panowie
spokojnie po pierwsze to - tak potrzebna mi i7ka
a po drugie to kto powiedział że mnie nie stać na 300pln? napisałem że kupię jak najtaniej co nie znaczy że za darmo... po prostu nie dam np. 400pln za 3610qm i w ten deseń szło moje myślenie, mieć pieniądze to nieznaczy wydawać bez opamiętania i sensu... napisałem tutaj bo nie chcę się naciąć na allegro gdzie kupiłem kiedyś procesor i okazał się niesprawny odkręcenie sprawy trwało chyba 3 mce a na takie coś nie mam czasu i nerwów.
jak bym chciał szpanować stopką to kupił bym najmocniejszą wersję t460pale takowej nie potrzebuję
-
Moja stopka potrzebuje do szczęścia jeszcze tylko XMa więc jak tylko wymienię procek to ten obecny będzie do zbycia
-
Więc jak nie znajdę do tego czasu to się piszę
Swoją drogą szukam złotego środka obrabiam ostatnio trochę zdjęć i video więc i7 by się zdał przyspieszyło by mi to sporo pracę czasami jednak lubię sobie pograć do moich gier hd 4000 wystarczajednak nie chciał bym go spowalniać dlatego patrzyłem na 3820/3720mq i im podobne przy okazji miał ktoś doświadczenie jak mają się ddr3 1600mhz vs ddr3 2133mhz w zastosowaniach foto/video i wydajności hd4000?