Call of Duty 2 problem z uruchomieniem na Win 10
-
Witam, czy ktoś jeszcze gra w ta gre i wie jak odpalic ja na win10?
-
Ja gram. Ale na Win7 :). A w czym problem ?
-
:lol: no chyba napisał, że nie działa na Win 10
-
No w tym że nie chce się włączyć hehe. Multi przy uruchomieniu w trybie zgodności z systemem ( nie pamiętam jakim ) działa a singleplayer nie. Próbowałam wszystkie tryby zgodności i lipa. Macie jakieś pomysły?
-
Inny crack
-
ja polecam gre na steam heroes and generals fajny klimat jest
-
-
Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy, to zaznaczenie opcji "uruchom jako administrator" (oczywiście zostawić też tryb zgodności z WinXP).
-
Tak też próbowałem i lipa. No nic trzeba czekać na battlefield 1 żeby poczuć ten klimat.
-
Ostatni hint jaki mi przychodzi do głowy, to odpalić grę na integrze (być może sterownik Nvidii coś tu bruździ i dlatego się nie uruchamia ?)
-
Z tego co czytałem Win10 nie trawi starszych zabezpieczeń płyt i dlatego lepiej uruchomić na win.7.
-
Z tego co czytałem Win10 nie trawi starszych zabezpieczeń płyt i dlatego lepiej uruchomić na win.7.
No właśnie też o tym słyszałem, także sterownik od nvidii raczej nie ma z tym nic wspólnego.
-
No, ale wiesz - spróbować nie zaszkodzi ;). A współczesne integry raczej bez problemu radzą sobie ze starszymi tytułami.
A jeśli to nie pomoże - to pozostaje rozwiązanie jak kolega Jazzman proponował. -
Tylko że ja mam Windows 10 to jak mam odpalić na win7...
-
Ehhh, toć pisałem o tym żeby najpierw popróbować z odpaleniem na integrze .... No, ale OK - zrobisz jak uważasz.
-
Ehhh, toć pisałem o tym żeby najpierw popróbować z odpaleniem na integrze .... No, ale OK - zrobisz jak uważasz.
Nie no spoko, spróbuję. Dam znać czy się uda odpalić
-
Jeżeli multi działa to zrob backup plikow i uzyj cracka... Zabezpieczenia pod W10 to naprawde ciezka rzecz
-
Jeżeli multi działa to zrob backup plikow i uzyj cracka... Zabezpieczenia pod W10 to naprawde ciezka rzecz
Przy oryginalnej wersji crack? Backup plików czyli co? Nie znam się do końca
-
Robisz kopię oryginalnego pliku .exe, którym uruchamiasz grę (czyli: COD2SP_S.EXE). Następnie podmieniasz ten plik scrackowanym exekiem. No i testujesz czy działa :).
-
Ok sprawdzę w tym tygodniu i dam znać