[K] Elitebook za 300/400 pln
-
Hej,
Kupię jakiegoś używanego Elitebooka za 300/400 zł (może być mocno "zużyty" byle był sprawny i działał stabilnie). -
HP 8540p. i5 540M.NVS 5100.4 gb RAM. 320 HDD. 1600x900.Nowa bateria.
Gram w Red Orchestra 2 i Civ 5.
Z zewnątrz porysowana klapa,wgniecenie.Dyrektor albo nie dbał albo swojej pracy nie lubił.
U mnie od roku.
W zestawie Win7 i MS Office nie wiem który bo nie używam.Płytki w zestawie,
ew. stacja dokująca
400.-pln -
QUOTE(8coma8 @ 1-07-2016, 17:08) <{POST_SNAPBACK}>
zasilacz w zestawie?
jakieś foty? -
Zasilacz oczywiście.Nawet 2 jak chcesz stację dokującą.U mnie siedzi w stacji.Do grania wolę Z board'a.
Fotki-mogę jakąś zrobić,ale jak wspomniałem obity jest.Jeśli jesteś ze Śląska lepiej pooglądać.Serce boli przez pierwszy tydzień,ale działa dobrze./?
-
Gdzie można tego 8540p obejrzeć?
-
Jeśli wszystko sprawne to podeślij fotki ja go też chętnie wezmę.
-
Dobra.Naładuję starą idiotencamer'ę.Będą wieczorem.Nie liczcie na super jakość zdjęć, ale da poojęcie.
Mieszkam w Siewierzu ok.30 km na pn od Katowic i jakieś 40 na pd od Częstochowy. -
Nie wiem czemu obrazki nie chcą się załadować.sorry.
-
Nie wiem czemu obrazki nie chcą się załadować.sorry.
on ma kamerkę?
zawiasy w miarę ok bez luzów?
obudowa jest gdzieś pęknięta, połamana?jak jest w pełni sprawny technicznie to byłby zainteresowany zestawem ze stacją dokująca.
także wstępnie chciałbym go zaklepać -
Ja tam akurat nie jestem zainteresowany tym elitebookiem, ale myślę że prawo pierwokupu powinien mieć autor tematu.
-
Tak kamerkę ma.Ja nie używam.Ma też to diodowe podświetlenie,które ciemną nocą się sprawdza.
Klapa mocno porysowana,wgniecenie po p. stronie ekranu.Ekran ok.Zawiasy porysowane.Trzymają dobrze.Na allegro można było dostać pokrywę matrycy za 60,-pln.Mnie to wisi.Ma działać i działa.Więcej elitebooków już miał nie będę.Co nie wyklucza Zbooka 17 G3.
Tak więc dla mnie pierszeństwo ma osoba która bieże lapka,stację i 90w oraz 180 w zasilacze.
jakby,co piszcie czy tu cz na PW. -
Ja tam akurat nie jestem zainteresowany tym elitebookiem, ale myślę że prawo pierwokupu powinien mieć autor tematu.
autor tematu od jego założenia milczy...
Tak kamerkę ma.Ja nie używam.Ma też to diodowe podświetlenie,które ciemną nocą się sprawdza.
Klapa mocno porysowana,wgniecenie po p. stronie ekranu.Ekran ok.Zawiasy porysowane.Trzymają dobrze.Na allegro można było dostać pokrywę matrycy za 60,-pln.Mnie to wisi.Ma działać i działa.Więcej elitebooków już miał nie będę.Co nie wyklucza Zbooka 17 G3.
Tak więc dla mnie pierszeństwo ma osoba która bieże lapka,stację i 90w oraz 180 w zasilacze.
jakby,co piszcie czy tu cz na PW.ile za wszystko?
-
pisz na PW "Basku",dostaniesz nr telefonu i pogadamy.Sprzęt jest praktycznie w cenie oprogramowania na nim.Miał być "tani" dla siostry do jakiejś jej pracy w ms office,ale był ciężki,brzydki ,nie świecił się jak psu jaj.. i kupiłem jej nowy ms office,a to biorę wszędzie ze sobą .Lżejszy niż m6600,a pograć mogę.
-
Sprzedał się czy się nie sprzedał?
Bo jak nie to ja był bym zainteresowany wersją "golas" - bez stacji, jeden zasilacz mi wystarczy, generalnie po taniości
Daj proszę znać na priw jaka cena ewentualnie, dzięki z góry -
Hp znalazł dom.Oferta nieaktualna.Oddany pierwszej osobie ,która przedstawiła się z imienia i nazwiska w czasie rozmowy telefonicznej.Pewnie jestem staroświecki, ale mnie to ujęło.