Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Tablet 2w1 na Windowsie

Tablety
    2
    4
    2803
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      Alien_N7 last edited by

Szukam tableta 10 calowego typu 2w1, działającego na systemie Windows 10. Mój budżet to ok. 1500 zł. Urządzenie będzie wykorzystywane głównie do internetu i Office + ewentualnie jakieś małe gierki ze Steama i filmy, dlatego zależy mi, aby stacja dokująca z klawiaturą była już dołączona do zestawu.

Wpadł mi w oko tablet Asus Transformer T100HA http://allegro.pl/asus-transformer-t100h...95509.html Czy to dobry wybór? Czy można kupić coś lepszego w tej cenie?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Sparc
        Sparc Zasłużony last edited by

Poczytaj opinie na internecie, bo jest wiele negatywnych o T100

• A
          Alien_N7 last edited by

Recenzje są dość dobre, natomiast z opinii użytkowników można poczytać o problemach z nagrzewaniem się po podłączeniu do ładowania, samoczynnym działaniu dotyku, zanikaniu kursora. Recenzenci narzekają na nieprzyjemne odgłosy podczas pisania na klawiaturze, czego ja nie zauważyłem testując ja w sklepie.

Jaki konkurencyjny model możecie zaproponować?

• A
            Alien_N7 last edited by

Czy Acer One 10 z dodatkowym dyskiem w stacji dokującej jest dobrym wyborem? Acer One 10 S1002 Atom Z3735F 2GB RAM eMMC 32GB HDD 500GB Win10 st. dok. Obawiam się słabszego procesora u mniejszej pamięci ram.

• 1 / 1
            • First post
              Last post