Compal FL90 (corrino w 690sr) - bios 1.17
-
Posiada ktos bios 1.17 do tego modelu? Moze byc tez inny byle starszy niz 1.18. pozdr.
-
nazwy plikow sa nie za bardzo intuicyjne
tu masz przykladową wersje 1.17
>link do JHXXX117.zip<inne pliki nazywaja sie: IFT00110.zip IFXXX114.zip IFT00115.zip compal116.iso
tyle znalazlem na dysku. byc moze sa jeszcze gdzies starsze wersje
a co z ta v1.18 ? zle dziala? -
Sorki za offtop ale ... O W Dżinsach Marian :blink: mój pierwszy "gamingowy" laptop ^_^ nie miałem pojęcia że ktoś się jeszcze tym bawi :lol:.
Pozdrawiam -
no a dlaczego nie? :blink: nie wykonuje obliczen, przegladarka dziala znosnie, wszystko inne do wytrzymania - nie ulegam modom, chodze w sztruksach -_-
na stare presario przyszedl czas bo allegro sie renderowalo nieco za wolno i bylo to troche meczace. przyszedl czas na zmiany - trafil sie compal.
na compala tez przyjdzie czas -
Mój też nadal chodzi, wymieniłem tylko kartę grafiki na ATI 4670 Mobility HD bo te modele miały jeden feler - karty grafiki serii 8600M w końcu padały. Wszystkie. Nvidia schrzaniła coś z procesem produkcji
-
@gryby_ph Bardzo mi sie przydaly te biosy - dzieki. I dokladnie tak samo podchodze do laptopow
@dataskin tez wymienilem na 4650HD i chodzi to znakomicie.
EDIT: Bluetooth.ZIP 27-Sep-2014 02:32 59M to jest do compala fl90/corrino w 690sr ?