Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Problem z touchpadem Dell.

Problemy z oprogramowaniem
    3
    7
    1627
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tooomala last edited by

Witam.
      Mam problem z touchpadem, po przeinstalowaniu systemu ( od kilku lat posiadam win 7 64bit) nie spisałem sobie wersji sterownika touchpada i teraz mam problem bo testuje już chyba dziesiątą wersję sterowników Synaptics i dalej nie mam bardzo istotnej dla mnie funkcji, chodzi o klikanie na dwa przyciski jednocześnie, które uruchamia np. odnośnik w nowej karcie przeglądarki. Nie muszę w ten sposób klikać najpierw prawym i wybierać "Otwórz odnośnik w nowej karcie"

Proszę wszystkich którzy mają taką opcję o podanie wersji sterownika Synaptics, chodzi oczywiście o Win 7 64bit.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • maklakiewicz
        maklakiewicz last edited by

Nie ukryli tego gdzieś głębiej w ustawieniach?
        Co to za laptop?

• T
          tooomala last edited by

Laptop to Dell Vostro 1500, nigdzie tego nie ma niestety...

• maklakiewicz
            maklakiewicz last edited by

Coś kojarzę, że niektóre Delle miały od tego osobne ustawienia. Wywal caly Synaptics i zainstaluj stery ze strony Dell.

• T
              tooomala last edited by

Możliwe że tak jest, przypominam sobie że jak ostatnio robiłem format to też za pierwszym razem nie trafiłem odpowiednich sterowników i nie miałem tej opcji o którą "walczę".
              Problem jest w tym że laptop wychodził z Win XP ewentualnie z Vistą 32bity a ja mam Win 7 64bit. i tam sterowników brak pod ten system. Na dodatek są tam jakieś teraz dziwne stery nie do mojego touchpada.

• T
                TedeK last edited by

Potwierdzam, że sterowniki ze strony Dell powinny pomóc. Tak było w moim przypadku. Ja też najpierw zacząłem od instalacji Synaptics (bo miałem go wcześniej na HP) i nie wykrywał touchpada 😞

• T
                  tooomala last edited by

Tylko że jak już ich tyle instalowałem i żaden nie miał tej funkcji a niektóre w ogóle nie działały.

• 1 / 1
                  • First post
                    Last post