Blokada Hajperbooka
-
Witam, czemu forum blokuje nazwę hyperbooook.
Można napisać ASUS MSI LENOVO ACER ale nie można * zablokowano *.pl
Dlaczego?
Jeżeli chodzi o sponsoring, to w takim razie całe forum staje się mega mało obiektywne...
-
No wiesz... Brandy Clevo porównywać do największych graczy to nieco przesada
zresztą każdy w temacie i tak zna niebieskich.
-
No wiesz... Brandy Clevo porównywać do największych graczy to nieco przesada
zresztą każdy w temacie i tak zna niebieskich.
Dlaczego przesada? Bo są testowane przed sprzedażą? Bo ich gwarancja rzeczywiście działa? Bo kupują u nich sprzęty takie firmy jak T-mobile i HTC? Coś w tym musi jednak być.
Zerknij na rankingi wydajności laptopów na bench(mark).pl
http://www.benchmark.pl/ranking/laptopyChodzi mi jednak o sam fakt blokowania nazwy. Trochę to słabe ze strony forum.
Pewnie wątek okaże się niewygodny i zostanie zaraz usunięty...
-
hajper to dawni niebiescy blu mobility i stad ta blokada
-
hajper to dawni niebiescy blu mobility i stad ta blokada
A dlaczego miałaby być blokada Blu? Hyperbooook to Hyperboook, a nia Blu.
-
Hiperbook i blue to jedno i to samo. Nie blokują producentów bo ci nie stosują kryptoreklamy. Blue takową stosowało. H i p e r b o o k przez jakiś czas nie był blokowany widać zrobili coś bez uzgodnienia z administracją i sobie pozamiatali co nie co.
-
Alien__ a Ty nie jesteś niebieski?
-
Kfazar pomijając fakt że nie na temat :lol: to dodam że nie każdy zna brandy Clevo
i idę o zakład że większość ludzi poza forum a zapewne i część tutaj nie wie że Dream machines i Hyperbok to po prostu Clevo w "kubraczku"
Btw jeśli kojarzysz jeszcze jakieś to dorzuć.
Natomiast blokada na NHL spotyka zazwyczaj firmy które żądały usuwania negatywnych opinii i postów na swój temat bądź miały inne podobne problemy.
Inna sprawa że cały polski Notebookcheck jest nieco zbiasowany na GameRagon i Kuźniewski.pl (czyli w rzeczywistości jedną firmę) bo to jedyny "oficjalny partner" i jak czytam recenzje w których jest otwarcie wrzucone że notebooki biznesowe to najlepiej w Kuźniewski a gamingowe w GR to mnie trochę mdli i wiem że nigdy u nich laptopa nie kupię
marketing powinien mieć swoje granice a nachalność takiej reklamy to spore przegięcie. Ale na szczęście ponieważ to sklep a nie producent więc nie ma żadnego faworyzowania w recenzjach
-
Nie blokują producentów bo ci nie stosują kryptoreklamy.
Heh... Producenci nie stosują kryptoreklamy.. - Utopia
-
Sklepy na forum są blokowane zgodnie z regulaminem forum. Zwykle po wielokrotnym naruszeniu obowiązujących u nas zasad. Bardzo rzadko kiedy ktoś nam grozi, obraża nas czy robi podobne rzeczy.
Kilka dni temu rozmawiałem telefonicznie z właścicielem tego sklepu oraz marki. Mogę przekazać wszystkim fanom marki, że sprawa jest przez nas ponownie rozpatrywana.
O ile będziemy mieli coś do zakomunikowania to zrobię to w oddzielnym wątku a ten zamykam.