Grafika gtx680m 4GB
-
Witam wszystkich,
Myślałem, że ud mi się naprawić laptopa,ale nic z tego. Dlatego mam pytanie:
Ile jest mniej więcej warta grafika gtx680m 4GB, wyjęta z Clevo P150EM?
Pozdrawiam -
Clevo padł? Co z nim?
-
Na ebayu od 1300 zł. W Polsce ? Od 900 zł wzwyż. W wymiarze bezwzględnym wydajnościowo ? koło 600-700 zł (tak jak 7970m) ale na to na tym rynku nikt nie patrzy
-
900zł to kosztuje 880m
-
900 xD za tyle to jest 50 procent wydajniejszy 880m.
-
Na allegro jest teraz 1 sztuka 680 wersja 2gb - za 880 zł.
A 880m taniej jak za 1k nie widziałem - ostatnio 970 - szybsza o raptem ~15% (w niektórych grach nawet wolniejsza)- była za 1800 zł (wiem wiem, lepsze oc, mniej prądu, chłodniejsza) <_< i chyba zeszła. Teraz jest jedna 970ka wrzucona na licę od złotówki, ciekawe jak pójdzie.
Jak będzie 880m za ~900zł na Alledrogo to dajcie znać ;). -
-
jeśli cena normalna to wezmę.
Jak coś kontakt email ze stopki.Swoją drogą jakim cudem Clevo rozwaliłeś?
-
Jak będzie 880m za ~900zł na Alledrogo to dajcie znać ;).
Na forum dopiero co za tyle poszła
-
Ale ja nie mówiłem o forum
Na forum się czasem naprawdę świetne okazje zdarzają bo część ludzi działa na zasadzie from gamers for gamers, choć są też osoby "robiące biznes" :). Cena jak "dla brata" to te 600-700 zł realnej wartości, ale rynkowo wyjdzie więcej. Alledrogo i tak nie jest jeszcze złe, to co widać na Ebayu to jest dopiero granda - kupa ludzi wystawia używany sprzęt w cenie nowego, no ale cóż handel.
-
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i przepraszam, że założyłem temat w złym dziale, ale widziałem tam wcześniej pytania o ceny kart graficznych.
Nie wiem jak komputer został uszkodzony, kupiłem już taki z zamiarem naprawy. Oddałem do serwisu, ale nie byli w stanie naprawić płyty głównej (mówili o zasilaniu). Trochę mi go szkoda, bo spodobał mi się.
-
Oddałem do serwisu, ale nie byli w stanie naprawić płyty głównej (mówili o zasilaniu). Trochę mi go szkoda, bo spodobał mi się.
Oddaj komuś kto będzie potrafił to naprawić
To że jeden "serwis" nie potrafi naprawić to nie znaczy że laptop na złom -
Jakbyś chciał sprzedać 680m 4gb to byłbym chętny.
Kontakt email ze stopki. -
Luqart a propos naszych dywagacji
http://allegro.pl/geforce-gtx-680m-2gb-sli...6367077267.html
http://allegro.pl/nvidia-gtx-880m-8gb-dell...6368928785.html -
Poszła za 750.