LG G4 i Huawei ShotX
-
Do sprzedania Huawei mojej dziewczyny, telefon kupiony u mnie w mieście ale w komisie, niestety bez oryginalnego paragonu, gwarancja na podstawie paragonu z komisu. Mogę później bez problemu dostarczyć go na tą gwarancje, telefon w stanie bdb poza 2 rogami (od nowości folia na ekranie, sciągnięta do zdjęć, będzie albo naklejona nowa albo szkło. Na ekranie może jedna lub dwie ledwo widoczne ryski. Do telefonu posiadam wszystko oprócz słuchawek z wiadomych powodów i karty gwarancyjnej. Telefon działa płynie, robi fajne zdjęcia. Telefon z wolnego rynku więc nie posiada syfu operatora
Cena 660zł do negocjacji
LG G4, mój prywatny telefon prawie od nowości w moich rękach, kupiony przez mojego kuzyna ja go odkupiłem od niego tygoniowego. Stan bdb- minimalne zadziorki(?) czy odpryski na srebrnej ramce. Skórzana klapka w zestawie minimalnie przetarta na rogach(standart w G4) dolączam plastikową złotą która jest minimlanie porysowana(też można nazwać to standartem ze względu na kształt klapki). Do telefonu posiadam wszystko oprócz słuchawek i instrukcji obsługi, dowód zakupu jest więc gwarancja bez problemu jest realizowana) kupiony w ko mputroniku. Działa płynnie bateria spokojnie wytrzymuje przy moim użytkowaniu około półtora dnia intensywnego użytkowania. Od nowości na ekranie szkło hartowane. Aparat w tym telefonie robi bardzo dobre zdjęcia
Cena 950zł do negocjacji
-
Ceny do negocjacji, jestem ugodowym człowiekiem
-
Jak ugodnym?
Napisz do mnie na email. Jestem moze chętny na g4. -
LuQart pisz najlepiej sms albo na fb podesle dane na priv
-
Nie dziala u mnie priv. Dlatego kontakt ze mną tylko przez email ze stopki na dole.
-
Wszystko sprzedane, prawdopodobnie jutro dojdzie honor 7