Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

LG G4 i Huawei ShotX

Sprzedam / Kupię
    2
    6
    618
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      rs8 last edited by

Do sprzedania Huawei mojej dziewczyny, telefon kupiony u mnie w mieście ale w komisie, niestety bez oryginalnego paragonu, gwarancja na podstawie paragonu z komisu. Mogę później bez problemu dostarczyć go na tą gwarancje, telefon w stanie bdb poza 2 rogami (od nowości folia na ekranie, sciągnięta do zdjęć, będzie albo naklejona nowa albo szkło. Na ekranie może jedna lub dwie ledwo widoczne ryski. Do telefonu posiadam wszystko oprócz słuchawek z wiadomych powodów i karty gwarancyjnej. Telefon działa płynie, robi fajne zdjęcia. Telefon z wolnego rynku więc nie posiada syfu operatora
      Cena 660zł do negocjacji

LG G4, mój prywatny telefon prawie od nowości w moich rękach, kupiony przez mojego kuzyna ja go odkupiłem od niego tygoniowego. Stan bdb- minimalne zadziorki(?) czy odpryski na srebrnej ramce. Skórzana klapka w zestawie minimalnie przetarta na rogach(standart w G4) dolączam plastikową złotą która jest minimlanie porysowana(też można nazwać to standartem ze względu na kształt klapki). Do telefonu posiadam wszystko oprócz słuchawek i instrukcji obsługi, dowód zakupu jest więc gwarancja bez problemu jest realizowana) kupiony w ko mputroniku. Działa płynnie bateria spokojnie wytrzymuje przy moim użytkowaniu około półtora dnia intensywnego użytkowania. Od nowości na ekranie szkło hartowane. Aparat w tym telefonie robi bardzo dobre zdjęcia
      Cena 950zł do negocjacji

upload picture

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        rs8 last edited by

Ceny do negocjacji, jestem ugodowym człowiekiem 🙂

• L
          Luqart last edited by

Jak ugodnym? 😛
          Napisz do mnie na email. Jestem moze chętny na g4.

• R
            rs8 last edited by

LuQart pisz najlepiej sms albo na fb podesle dane na priv

• L
              Luqart last edited by

Nie dziala u mnie priv. Dlatego kontakt ze mną tylko przez email ze stopki na dole.

• R
                rs8 last edited by

Wszystko sprzedane, prawdopodobnie jutro dojdzie honor 7

• 1 / 1
                • First post
                  Last post