Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

[S] Lenovo Y50-70 gwarancja

Sprzedam / Kupię
    6
    14
    1033
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      Mehy last edited by

Na sprzedaż laptop Y50/70.

i7/960m/8gb/1TB

Cena 2559zł

Mogę dorzucić używany Plecak ACCURA OSCAR lub podkładkę pod mysz Zowie G-SR (szara)

http://allegro.pl/lenovo-y50-70-gtx-960m-i...6380909380.html

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sagamore last edited by

↖@Mehy:

Na sprzedaż laptop Y50/70.
        (...)

Długo tu to nie posiedzi...

• Sylwester Cyba
          Sylwester Cyba Moderator last edited by

To ogłoszenie jest zgodne z obowiązującymi u nas zasadami i nie zostanie usunięte. Decydujące jest to, że konto ogłaszającego zostało założone ponad rok temu.

Andrzej78 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • S
            sagamore last edited by

Ups. Ok 🙂

• Andrzej78
              Andrzej78 Moderator @Sylwester Cyba last edited by

↖@Sylwester-Cyba:

To ogłoszenie jest zgodne z obowiązującymi u nas zasadami i nie zostanie usunięte. Decydujące jest to, że konto ogłaszającego zostało założone ponad rok temu.

I co z tego że założone rok temu ale zerowy dorobek sprzedającego

Ty tu rządzisz ale było na forum że jak kwota wysoka a brak dorobku to ogłoszenie będzie usuwane
              Pogadaj z bratem bo on ma trochę inne zdanie

• Sylwester Cyba

Nie ma innego zdania. Takie rzeczy między sobą konsultujemy. Odsyłam do regulaminu forum i wytycznych dla działu giełda.

• Andrzej78

↖@Sylwester-Cyba:

Odsyłam do regulaminu forum i wytycznych dla działu giełda.

Sylwek nie rób ze mnie idioty

http://www.nhl.pl/index.php?act=announce&f=35&id=3

QUOTEOgłoszenia sprzedaży zamieszczane przez osoby o zerowym dorobku na forum będą usuwane

Najpierw sam tak piszesz a dziś twierdzisz że nie będzie usunięte ogłoszenie Bez komentarza

• Sylwester Cyba

Ostatnio dodaliśmy:

Usuwane będą też ogłoszenia sprzedaży dotyczące przedmiotów dużej wartości (kilka tysięcy zł) zamieszczane przez użytkowników o stażu na forum krótszym, niż pół roku.

Tu wartość nie jest aż tak duża i łapie się do poziomu przez nas tolerowanego.

O ile są jeszcze jakieś pytania to zapraszam na PW. 🙂

• Andrzej78

↖@Sylwester-Cyba:

Ostatnio dodaliśmy:

Usuwane będą też ogłoszenia sprzedaży dotyczące przedmiotów dużej wartości (kilka tysięcy zł) zamieszczane przez użytkowników o stażu na forum krótszym, niż pół roku.

A jak to się ma do tego ogłoszenia ? Nijak

Konto bez dorobku więc ogłoszenie powinno być według regulaminu usunięte Nic w regulaminie nie ma że jak konto na sztukę utworzone i ma koło roku to można oko przymknąć

Możesz mnie zbanować ale ja pozostanę przy swoim 😛

Żegnajcie koledzy.... 😞

• C
                        czaros357 last edited by

I tak to wszystko nie jest do końca miarodajne czas, ilość wypowiedzi na forum bo jak ktoś ma oszukać to i tak to zrobi.... ale litości jedna wypowiedź i 2500? Sory ale w kraju gdzie dużo osób zarabia po 1500 zl i mniej to jest dużo. ..
                        Niby jest allegro ale obawy zawsze są.

• M
                          Mehy last edited by

Matko boska jaka wojna, a ja tylko chcę komputer sprzedać. Dobrze proszę o usunięcie ogłoszenia 😮 I przy okazji poproszę o usunięcie konta 😮

• Sylwester Cyba

Wiem, że nie da się wszystkich zadowolić ale może spokojnie. Już wyjaśniam.

Na tym forum nie mieliśmy spisanego regulaminu przez kilka dobrych lat. Wychodziliśmy z założenia, że i tak nikt tego nie czyta. Teraz w pewnym stopniu do tego nawiązujemy.

Jak to rozumieć? Ano tak, że zawsze staraliśmy się iść użytkownikom forum na rękę. Czasem przymknąć oko, czasem tylko upomnieć a innym razem sprawę z zainteresowanym omówić.

Tak jak zostało już napisane. Jak ktoś będzie chciał być nieuczciwy to i tak niewiele zdziałamy. A utrudniać życia komuś założył konto dawno temu nie zamierzamy.

Ot i tyle. Życiowe podejście.

@Mehy
                            Przepraszam za zamieszanie i mam nadzieję, że nie muszę kasować ani ogłoszenia ani konta.

• M
                              Mehy last edited by

Szczerze mówiąc tworząc to ogłoszenie nawet nie pomyślałem że nie mam napisanego żadnego posta na forum. Konto zakładałem rok temu, gdy szykowałem się do zakupu tego laptopa, i bardzo dużo tutaj czytałem od tamtej pory jestem "biernym" użytkownikiem. Jakiś problem czy coś, bardzo często wchodziłem w temat y50, jak i przeglądałem dział sprzedam/kupie w poszukiwaniu jakiejś okazji w zależności od potrzeb.

Z drugiej strony rozumiem użytkowników. Zapewniam że z komputerem jest wszystko w porządku. Po prostu nie potrzebuję już komputera przenośnego i kupuje stacjonarny.

Pozdrawiam

• T
                                Tomasz Cyba last edited by

@Mehy
                                Dzięki za wyjaśnienia.

Tłumaczyłem już kiedyś Andrzejowi, że jeśli ktoś zarejestrował się na forum kilka miesięcy temu, to zakładamy, że był biernym użytkownikiem forum, ale jednak był użytkownikiem, i ogłoszeń takich osób nie usuwamy, nawet jeśli nie mają na koncie żadnych wypowiedzi na forum. Niedawno wprowadziliśmy do naszych reguł taką zasadę, że nawet jak ktoś przed zamieszczeniem ogłoszenia sprzedaży sprzętu dużej wartości miał jakieś wypowiedzi na koncie, to ogłoszenie jest kasowane, jeśli konto jest świeższe, niż 6 miesięcy (oszust raczej tyle nie będzie czekał).

• 1 / 1
                                • First post
                                  Last post