Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Karta graficzna do laptopa MSI Kupie

Sprzedam / Kupię
    11
    31
    2923
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      ksenia654 last edited by

Karta graficzna do laptopa MSI GT60 GTX 670m MXM

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • waldeksik
        waldeksik Zasłużony last edited by

powodzenia 🙂

K 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • K
          kfazar @waldeksik last edited by

↖@waldeksik:

powodzenia 🙂

A gtx 765m della z tym vBiosem zmodowanym przez Ciebie do pracy w MSI GT780 będzie działał w 3gen?

• waldeksik
            waldeksik Zasłużony last edited by

W 3gen to na swoim vbiosie powinien dzialac

• K
              kfazar @waldeksik last edited by

↖@waldeksik:

W 3gen to na swoim vbiosie powinien dzialac

Tylko gdzie ja go mam 😄

• maklakiewicz
                maklakiewicz last edited by

Z powerupa pobierz.

• K
                  kfazar last edited by

No to niech się autor odezwie czy zainteresowany tym GTXem 765m 2GB vRAM brand della. Karta teraz pracuje w laptopie MSI GT780, zachęcam do ewentualnego odbioru osobistego połączonego ze sprawdzeniem kompatybilności. Miejsce pobytu karty jak i mojego to Kielce.

• K
                    ksenia654 @kfazar last edited by

Mieszkam w Gdansku wiec mozliwosci sprawdzenia kompatybilnosci by nie bylo a wlasnie nie mam 100% pewnosci czy by dala rade w tym moim nieszczesciu XD szczegolnie ze ostatnia spalilam 😄

• K
                      kfazar @ksenia654 last edited by

No to kupa. Wszystko zależy od Ciebie, można podejść do tematu od 2 strony - wysłać laptopa komuś kto sprzedaje aby zamontował kartę i odesłał 😄 Już nie mówię o sobie, tylko ogólnie. Zależy kto ma Ci tą kartę wymienić, czy jakiś serwis czy sama wymieniasz? Jak serwis to pewnie nieźle Cię zgolą 😉

• K
                        ksenia654 @kfazar last edited by

↖@kfazar:

No to kupa. Wszystko zależy od Ciebie, można podejść do tematu od 2 strony - wysłać laptopa komuś kto sprzedaje aby zamontował kartę i odesłał 😄 Już nie mówię o sobie, tylko ogólnie. Zależy kto ma Ci tą kartę wymienić, czy jakiś serwis czy sama wymieniasz? Jak serwis to pewnie nieźle Cię zgolą 😉

Sama wymieniam 😉 i wysylanie lapka tez mi sie nie usmiecha bo moze nie wrocic do mnie xd

Andrzej78 K 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • Andrzej78
                          Andrzej78 Moderator @ksenia654 last edited by

↖@ksenia654:

Sama wymieniam 😉 i wysylanie lapka tez mi sie nie usmiecha bo moze nie wrocic do mnie xd

Dziwne masz podejście do osób chcących Ci pomóc

Odezwał się do mnie ostatnio jakiś facet z internetu w sprawie grafiki do laptopa W ogóle mnie nie znał a ja jego Przysłał laptopa a ja mu wymieniłem grafikę matrycę i zasilacz (takie spustoszenie zrobiła 560m) i obaj jesteśmy zadowoleni
                          Więcej wiary w ludzi :lol:

W 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • M
                            majster msi last edited by

Lub experci z serwisu którzy nie dokońca mieli rację z diagnozą. Przy okazji podmieniając matrycę na niesprawnątak sobie teraz pomyślałem, a mogłem z ciekawości sprawdzić czy przypadkiem nie podmienili.

Tak btw będzie gtx 670 mx , który pasuje do gt60 :P.

• W
                              wuwu76 @Andrzej78 last edited by

↖@andrzejz78:

Odezwał się do mnie ostatnio jakiś facet z internetu w sprawie grafiki do laptopa W ogóle mnie nie znał a ja jego

Ja bym w życiu nie oddał sprzętu obcej osobie.

Andrzej78 A M 3 Replies Last reply Reply Quote 0
                              • Andrzej78
                                Andrzej78 Moderator @wuwu76 last edited by

↖@Misiu4:

A mi oddał :lol:
                                Najciekawsze to jest to że zabrał laptopa z serwisu bo tamci namawiali go na naprawę 560m i przysłał mi na wymianę na 765M Przelew też za grafikę i robotę bez problemu zrobił wcześniej

Misiu4 są jeszcze ludzie na tym świecie co potrafią zaufać innym 😉

• A
                                  arekcc7 @wuwu76 last edited by

↖@Misiu4:

Ja bym oddał, przeglądając forum da się stwierdzić którzy ludzie są bardzo obeznani w temacie i jeśli mają chęć pomocy to czemu nie.

• L
                                    Luqart last edited by

Szczerze to bym wolał oddac do majstra MSI niz serwisu.
                                    Im więcej czytam o serwisach tym bardzie sądzę ze pracują tam same Mirki.

• M
                                      majster msi last edited by

E tam w msi najlepsi już zostali ostatnich 6 ściu - nie ma obaw . Aczkolwiek niestety jak ktoś jest pedantyczny i dba o sprzęt to zawsze jest ryzyko , że jakaś ryska się pojawi na coverach po wizycie w serwisie za dużo rączek w procesie.

http://www.dobreprogramy.pl/matelord/Drago...-MSI,74151.html
                                      "...To tam dzieje się magia, ludzie którzy na wizytówkach powinni mieć podpis "elektryk, magik, akrobata", są w stanie naprawić każdy sprzęt który MSI wyprodukowało. O dziwo,z tego co zapamiętałem, takich magików jest tylko sześciu. "

Tak abstrachując nie wiem czy wiecie, ale msi ma sprzedaż gamingów nr 1 na świecie w tym roku :). A to jednak o czymś świadczy.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • L
                                        Luqart @majster msi last edited by

↖@majster-msi:

E tam w msi najlepsi już zostali ostatnich 6 ściu - nie ma obaw . Aczkolwiek niestety jak ktoś jest pedantyczny i dba o sprzęt to zawsze jest ryzyko , że jakaś ryska się pojawi na coverach po wizycie w serwisie za dużo rączek w procesie.

Chodziło mi o serwisy nieoficjalne.
                                        Niedawno w erazerze tacy jedni stwierdzili ze grafika padnieta i chcieli 5 stow.
                                        Okazało się ze mobo padniete a gpu działa.

Majster twoja 8970m zadziala w msi gt72 haswell?

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • M
                                          Misieq9999 @wuwu76 last edited by

↖@Misiu4:

Nie raz dostawałem np. uszkodzone GT70 warte dalej ok 2000zł i przelew z kolejnym 1000zł na zakup 780M i wymianę. Oczywiście to było kiedyś ale ludzie często dają mi laptopy ,,na gębę" żebym im kartę zamontował.

Co nie zmienia faktu że sam bym absolutnie nie dał laptopa wartego nawet 500zł osobie z internetu :lol: Jestem mocno nieufny jak kogoś nie znam a i tak się parę razy naciąłem na allegro i stąd takie poglądy 😛

• M
                                            majster msi @Luqart last edited by

↖@Luqart:

Majster twoja 8970m zadziala w msi gt72 haswell?

Odpowiem po amerykańsku aj ron noł. Ale raczej tak.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post