Karta graficzna do laptopa MSI Kupie
-
Karta graficzna do laptopa MSI GT60 GTX 670m MXM
-
powodzenia
-
powodzenia
A gtx 765m della z tym vBiosem zmodowanym przez Ciebie do pracy w MSI GT780 będzie działał w 3gen?
-
W 3gen to na swoim vbiosie powinien dzialac
-
-
Z powerupa pobierz.
-
No to niech się autor odezwie czy zainteresowany tym GTXem 765m 2GB vRAM brand della. Karta teraz pracuje w laptopie MSI GT780, zachęcam do ewentualnego odbioru osobistego połączonego ze sprawdzeniem kompatybilności. Miejsce pobytu karty jak i mojego to Kielce.
-
Mieszkam w Gdansku wiec mozliwosci sprawdzenia kompatybilnosci by nie bylo a wlasnie nie mam 100% pewnosci czy by dala rade w tym moim nieszczesciu XD szczegolnie ze ostatnia spalilam
-
No to kupa. Wszystko zależy od Ciebie, można podejść do tematu od 2 strony - wysłać laptopa komuś kto sprzedaje aby zamontował kartę i odesłał
Już nie mówię o sobie, tylko ogólnie. Zależy kto ma Ci tą kartę wymienić, czy jakiś serwis czy sama wymieniasz? Jak serwis to pewnie nieźle Cię zgolą
-
No to kupa. Wszystko zależy od Ciebie, można podejść do tematu od 2 strony - wysłać laptopa komuś kto sprzedaje aby zamontował kartę i odesłał
Już nie mówię o sobie, tylko ogólnie. Zależy kto ma Ci tą kartę wymienić, czy jakiś serwis czy sama wymieniasz? Jak serwis to pewnie nieźle Cię zgolą
Sama wymieniam
i wysylanie lapka tez mi sie nie usmiecha bo moze nie wrocic do mnie xd
-
Sama wymieniam
i wysylanie lapka tez mi sie nie usmiecha bo moze nie wrocic do mnie xd
Dziwne masz podejście do osób chcących Ci pomóc
Odezwał się do mnie ostatnio jakiś facet z internetu w sprawie grafiki do laptopa W ogóle mnie nie znał a ja jego Przysłał laptopa a ja mu wymieniłem grafikę matrycę i zasilacz (takie spustoszenie zrobiła 560m) i obaj jesteśmy zadowoleni
Więcej wiary w ludzi :lol: -
Lub experci z serwisu którzy nie dokońca mieli rację z diagnozą. Przy okazji podmieniając matrycę na niesprawnątak sobie teraz pomyślałem, a mogłem z ciekawości sprawdzić czy przypadkiem nie podmienili.
Tak btw będzie gtx 670 mx , który pasuje do gt60 :P.
-
-
Ja bym w życiu nie oddał sprzętu obcej osobie.
A mi oddał :lol:
Najciekawsze to jest to że zabrał laptopa z serwisu bo tamci namawiali go na naprawę 560m i przysłał mi na wymianę na 765M Przelew też za grafikę i robotę bez problemu zrobił wcześniejMisiu4 są jeszcze ludzie na tym świecie co potrafią zaufać innym
-
-
Szczerze to bym wolał oddac do majstra MSI niz serwisu.
Im więcej czytam o serwisach tym bardzie sądzę ze pracują tam same Mirki. -
E tam w msi najlepsi już zostali ostatnich 6 ściu - nie ma obaw . Aczkolwiek niestety jak ktoś jest pedantyczny i dba o sprzęt to zawsze jest ryzyko , że jakaś ryska się pojawi na coverach po wizycie w serwisie za dużo rączek w procesie.
http://www.dobreprogramy.pl/matelord/Drago...-MSI,74151.html
"...To tam dzieje się magia, ludzie którzy na wizytówkach powinni mieć podpis "elektryk, magik, akrobata", są w stanie naprawić każdy sprzęt który MSI wyprodukowało. O dziwo,z tego co zapamiętałem, takich magików jest tylko sześciu. "Tak abstrachując nie wiem czy wiecie, ale msi ma sprzedaż gamingów nr 1 na świecie w tym roku :). A to jednak o czymś świadczy.
-
E tam w msi najlepsi już zostali ostatnich 6 ściu - nie ma obaw . Aczkolwiek niestety jak ktoś jest pedantyczny i dba o sprzęt to zawsze jest ryzyko , że jakaś ryska się pojawi na coverach po wizycie w serwisie za dużo rączek w procesie.
Chodziło mi o serwisy nieoficjalne.
Niedawno w erazerze tacy jedni stwierdzili ze grafika padnieta i chcieli 5 stow.
Okazało się ze mobo padniete a gpu działa.Majster twoja 8970m zadziala w msi gt72 haswell?
-
Ja bym w życiu nie oddał sprzętu obcej osobie.
Nie raz dostawałem np. uszkodzone GT70 warte dalej ok 2000zł i przelew z kolejnym 1000zł na zakup 780M i wymianę. Oczywiście to było kiedyś ale ludzie często dają mi laptopy ,,na gębę" żebym im kartę zamontował.
Co nie zmienia faktu że sam bym absolutnie nie dał laptopa wartego nawet 500zł osobie z internetu :lol: Jestem mocno nieufny jak kogoś nie znam a i tak się parę razy naciąłem na allegro i stąd takie poglądy
-
Majster twoja 8970m zadziala w msi gt72 haswell?
Odpowiem po amerykańsku aj ron noł. Ale raczej tak.