Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

(S) MSI GT72 6QE 980M; I7 6700

Sprzedam / Kupię
    2
    4
    1057
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      rsnake last edited by

Pod młotek leci mój laptop, stan - wyjęty z pudełka 🙂 jeżeli ktoś jest z Łodzi można się naocznie o tym przekonać, zapraszam na oględziny.

Gwarancja do marca 2019 roku;

Cena: 6399 zł

aukcja:

http://allegro.pl/msi-gt72-gtx-980m-i7-670...6394265478.html

Oczywiście sprzedaż bez udziału allegro - stówa mniej i po mojej stronie koszty wysyłki, aczkolwiek preferuję odbiór osobisty

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        Macif last edited by

on ma IPS? jak temperatury? kusi 😉 chociaż jak dla mnie cena zaporowa

bez windowsa?

• R
          rsnake last edited by

Tempy przy graniu w Wiedźmina 3 w 100 % utylizacji dochodzą do 79 na grafice - przy 27 stopniach w pomieszczeniu. Raczej w granicach normy. Nie zmieniałem żadnych past itd - nie bawię się w to.

Co ciekawe, od jakiejś aktualizacji sterowników utylizacja grafiki wynosi właśnie 100%. Wcześniej i na każdym poprzednim sprzęcie miałem zawsze max 99%.

Matryca to IPS. Nie jest jednak pozbawiona bleedingu. Ale to typowe w IPSach montowanych w lapkach. W g751 tez miałem bleeding.

Co do ceny, to myślę że mimo wszystko jest wyważona. W ekskomie (nie wiem jak w innych sklepach) można teraz takiego dostać za 7399, ale z 24 miesięczną gwarancją. Mój ma jeszcze 32 miesiące.

• R
            rsnake last edited by

Laptop sprzedany bez ssd za 6399 na alledrogo. Pozostaję mi z niecierpliwością czekać na nowe karty 🙂 🙂

• 1 / 1
            • First post
              Last post