Navigation

Forum NHL.pl

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Laptop 13-14cali - ok. 3000zł

Kupno laptopa
    3
    3
    1150
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      Julian257 last edited by

Hej wszystkim,
      dawno mnie tu nie było i kompletnie wyszedłem z gry.

Potrzebuje laptop który posłuży mi do: prac studenckich, oglądanie filmów i przeglądanie internetu.

Najbardziej zależy mi na dobrej jakości matrycy o dużej rozdzielczości, jestem na to dość czuły.
      Budżet: max.3200zł (wolałbym bliżej 2800)
      Rozmiar matrycy: 13,3-14,1, rozdzielczość FHD lub więcej
      Dużym plusem byłby dysk SSD i niska waga.

Aktualnie z fajniejszych opcji znalazłem Lenovo Yoga i jego multum konfiguracji, chciałbym wiedzieć co sądzicie o modelach 500, 700. Są to świeże modele?
      Żeby być trochę dokładniejszym podam konfiguracje i proszę o opinie lub inne propozycje 😉

Lenovo 500 - i5-6200U/8GB/1TB+8GB_SSHD/940M_2GB byłszcząca (2750zł) link do sklepu
      Lenovo 500 - i7-6500U/8GB/1TB+8GB_SSHD/GF 940M_2GB matowa (3100zł) link do sklepu (matowa i i7 za 350zł więcej, jak dla mnie dobry deal)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        Tomasz Cyba last edited by

Asus UX303UA i wymiana dysku na SSD.

Yoga 500 jest dość ciężka i ma ekran dotykowy, którego powierzchnia jest błyszcząca.

• K
          kuzniewski.pl last edited by

Pod takie wymagania pasowałaby maszyna biznesowa taka jak HP ProBook 440 G3 lub Lenovo ThinkPad E450 w wersjach z matrycami Full HD. Jeśli dodatkowo miały być to matryce IPS poleciłbym Toshibę Satellite Pro A40-C i Lenovo ThinkPad E460.

• 1 / 1
          • First post
            Last post