[S] Clevo P370EM
-
Witam,
Sprzedam laptopa zakupionego 2 lata temu, specyfikacja poniżej
[Zdjęcia](http://olx.pl/oferta/* zablokowano *-p370em-i7-3920xm-extreme-7970m-crossfire-ssd-CID99-IDgSDKH.html)
CLEVO P370EM:
- Ekran: Ekran 17,3 LED Full HD 1920 x 1080, Non Glare,
- Procesor: Intel Core i7-3920XM EXTREME 2.9 - 3.8GHz Turbo, 8MB L3 Cache
- Pamięć RAM: KINGSTON 8 GB (1 x
1600 MHz DDR3 CL11
- Dysk twardy: 500GB + SSD Samsung 840PRO 128GB
- Karta Graficzna: 2 x AMD Radeon HD 7970M 2.0GB GDDR5, CROSS FIRE
- Sieć Bezprzewodowa WiFi: Intel Centrino Wireless-N 7260, DUAL BAND + Bluetooth 4.0
- Napęd: : DVD - Bluray
- System operacyjny: Brak
CENA : 5000zł
Laptop w środku czyszczony regularnie, wymienione pasty termoprzewodzące, nigdy nic nie odmówiło posłuszeństwa, wymieniona została jadynie karta sieciowa na szybszą.
Bios PremaMod, nie był nigdy podkręcany, temperatury jak najbardziej normalne.
Jedyną wadą, aczkolwiek bardzo kosmetyczną jest jeden bad pixel w prawym dolnym rogu ekranu, widoczny tylko na całkowicie czarnym tle. Poza tym stan bardzo dobry.Pozdrawiam
-
A proca byś samego nie sprzedał?
-
Niestety tylko cały komplet, ewentualnie bez dysku SSD/HDD jeżeli ktoś już posiada.
-
Absurdalna cena.
-
Tanio skóry nie sprzeda
-
W230SD też na allegro za 5k stoi. Ciekawe czy ktoś go kupi
-
Widocznie Jegomość chce sprzedawać nie sprzedać
-
5k PLN grubo. :lol:
-
Najlepsza będzie sytuacja jak ktoś go kupi nawet za tą przysłowiową piątkę, i po miesiącu padną mu te 2 radki
@topic - Serio, zastanów się nad ceną, żyjemy w polsce - nie w ameryce
-
Nikt nie powiedział że cena nie jest do negocjacji, przyjrzę się każdej ofercie.
-
Nikt nie powiedział że cena nie jest do negocjacji, przyjrzę się każdej ofercie.
Kolego jeśli zawaliłeś taką cene na wstępie to nikt nie uwierzy że wynegocjuje akceptowalną cenę
Jak to piszą na forum to jest clevo i w dodatku z 7970m
-
Nowa cena : 4300 zł !
-
Chapię :]
-
-
Podziwiam.
Lapek jedzie do kumpla w szwajcarii, a mi smaka narobił ten xm wiec oboje jesteśmy zadowoleni, no i jeszcze coś tam ponegocjowałem :]
-
Lapek jedzie do kumpla w szwajcarii, a mi smaka narobił ten xm wiec oboje jesteśmy zadowoleni, no i jeszcze coś tam ponegocjowałem :]
A co Ci z tego XM?
-
-
A co Ci z tego XM?
wrzucę go do swojego aliena, pisalem ze kupie 3940, a ze jest 3920 to go tez chetnie przytule, tym bardziej ze ten clevo pojdzie w swiat za walute we frankach a to mi sie zawsze opłaci :] dlaczego od razu wszyscy tacy nieuprzejmi
-
wrzucę go do swojego aliena, pisalem ze kupie 3940, a ze jest 3920 to go tez chetnie przytule, tym bardziej ze ten clevo pojdzie w swiat za walute we frankach a to mi sie zawsze opłaci :] dlaczego od razu wszyscy tacy nieuprzejmi
Zwyczajnie zazdroszczą Ci, że będziesz miał kozacki procesor, nie przejmuj się
-
Skoro do aliena m18x, to ok, ale nikt Ci tutaj po złości nic nie pisze. To Clevo na moje jest cienkie i brzydkie. Z radkami w SLI to dla mnie byłaby masakra.